Bruder 2529 Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro

Cena od 38,90 € do 48,40 €
Bruder 2529 Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bruder 2529 Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro

Bruder ponovno prihaja z zvesto kopijo pravega Jeepa, tokrat v elegantni modri barvi. Robusten avto, kos vsakemu zahtevnejšemu terenu, je tokrat opremljen z nosilcem za kajak, ki je odstranljiv. Figura kajakaša je oblečena v elegantna športna oblačila, za varnost ima tudi čelado in potreben brezrokavnik. Figura ima gibljive okončine. Jeep ima vrata, ki se odpirajo, vključno z zadnjim delom in pokrovom motorja. Sprednja prema je vodljiva, tudi s pomočjo podaljšanega volana, ki je del paketa. Tako kot vsi ostali modeli Bruder je tudi ta avto izdelan v merilu 1:16 iz visokokakovostnih materialov, kot sta ABS plastika in polikarbonat. Jeep lahko oživite s svetilniki 2807 ali 2802, lahko pa tudi povežete sprednje lamele 2581 ali 2582. Dimenzije avtomobila: 32,9 x 14,4 x 14,2 cm Dimenzije figure: 10,6 x 3,7 x 6,9 cm Material: ABS plastika, polikarbonat Država izvora: Nemčija Starost: 4+.
in stock
38,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bruder Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro 1:16

Otroci ob vožnji s kajakom po divji reki začutijo svobodo. Zdaj pa si predstavljajte, da se njegova pustolovščina začne, še preden stopi v vodo. Bruder
Razpoložljivost je treba preveriti
48,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bruder 2529 Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bruder 2529 Jeep Wrangler Rubicon s kajakom in figuro. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001702025298)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki