Elica napa Ikona Light BL MAT/F/60

Cena od 509,00 € do 515,90 €
Elica napa Ikona Light BL MAT/F/60
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ELICA IKONA LIGHT BL MAT/F/60 otočna napa

Elica IKONA LIGHT BL MAT/F/60 otočna napa poživi kuhinjo s svojim minimalističnim dizajnom in sodobno LED osvetlitvijo, ki enakomerno osvetli delovni pult. Zahvaljujoč močnemu Elica motorju in kvalitetni filtraciji bo napa učinkovito odstranjevala hlape in vonjave. Upravljanje nape IKONA LIGHT BL MAT/F/60 je enostavno in intuitivno z gumbi na dotik, ki se nahajajo na lahko dostopnem mestu nape.
Razpoložljivost je treba preveriti
509,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhinjska napa ELICA IKONA LIGHT BL MAT/F/60

Podatkovna kartica izdelkaOtočna kuhinjska napa ELICA IKONA LIGHT BL MAT/F/60Ikona Light daje kuhinji značaj s svojim novim minimalističnim videzom, primernim za neformalno okolje, ki povezuje tradicionalne in nove izbire. Napa ima sodobno piramidasto obliko v mehki mat črni barvi, obogatena z dolgim trakom LED, ki enakomerno in učinkovito osvetli delovno ploščo.Vsako funkcijo nape je mogoče upravljati na zelo intuitiven in enostaven način, zahvaljujoč upravljanju na dotik, ki je nameščeno pred uporabnikom, popolnoma usklajeno z estetiko, kar omogoča najbolj ergonomsko interakcijo. Zahvaljujoč zmogljivemu motorju Elica, umerjenemu za delovanje v načinu recikliranja in 60 cm širine, je vnos hlapov in vonjav učinkovitejši kot kdaj koli prej. PREMER: 60 cmRAZLIČICA: FiltriranjeZAKLJUČKI: Nerjaveče jeklo, črni učinek mehkega dotikaOSVETLITEV: LED trak 1x7 W 3500 KKONTROLE: 3S+B Elektronski gumbMIN-MAX RAVEN HRUPA: 47-62 db(A)
in stock
511,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica napa Ikona Light BL MAT/F/60. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica napa Ikona Light BL MAT/F/60. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8020283050617)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki