Elica napa Adéle BLIX/A/60

Cena od 399,00 € do 405,90 €
Elica napa Adéle BLIX/A/60
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ELICA ADÈLE BLIX/A/60 stenska napa

Elica ADÈLE BLIX/A/60 stenska napa se ponaša z elegentnim dizajnom in močnim motorjem, ki v Booster načinu omogoča pretok zraka kar 770 kubičnih metrov. Sprednji del je črno steklo z gumbi na dotik vpeto v aluminij, ki še nadgradi estetski vtis nape. Svetlobni LED trak nape ADÈLE BLIX/A/60 porazdeli svetlobo enakomerno po delovni površini.
Razpoložljivost je treba preveriti
399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhinjska napa Elica ADÈLE BLIX/A/60

Blagovna znamka Elica je že od leta 1970 specializirana za proizvodnjo kuhinjskih nap, ki jih krasi dovršen italijanski dizajn, odlična kvaliteta in napredne rešitve, ki so dobrodošle v vsaki sodobni kuhinji.    Izjemno eleganten dizajn nape z visoko zmogljivo stopnjo odsesavanja, ki se zlahka ujema z večino estetike aparatov današnjih kuhinj.   Kuhinjska napa Elica ADÈLE BLIX/A/60 je opremljena s črno stekleno sprednjo ploščo, vstavljeno v aluminijast okvir, ki izboljšuje estetiko izdelka. Zaradi kombinacije teh materialov je Adéle idealna za vsako kuhinjo in se bo odlično združila z drugimi aparati.   S 770 m³/h pri intenzivni hitrosti napa zagotavlja odsesovalni sistem z odlično zmogljivostjo. Upravljanje na dotik, skrit v steklu, poleg minimalističnega dizajna ponuja preprosto in intuitivno uporabniško izkušnjo. Trak LED omogoča osvetlitev delovne plošče z nizko porabo in lahko zaradi linearne porazdelitve enakomerno razprši svetlobo. Več podatkov
2 - 5 dni
405,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica napa Adéle BLIX/A/60. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica napa Adéle BLIX/A/60. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8020283050143)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki