Bosch napa DWK67JQ60

Cena od 939,00 € do 945,90 €
Bosch napa DWK67JQ60
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH DWK67JQ60 STENSKA NAPA

Bosch DWK67JQ60 je poševna stenska napa in je idealna za popoln pregled nad posodo na kuhalni plošči. Da bi dosegli popolnoma čisto kuhinjo, morate občasno očistiti vašo napo. Notranjost kuhinjske nape Bosch DWK67JQ60 je optimizirana za enostavno in varno čiščenje: nikjer ni ostrih robov in kotov oziroma vidnih kablov ali vijakov.
Razpoložljivost je treba preveriti
939,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhinjska napa Bosch DWK67JQ60

Kuhinjska napa Bosch DWK67JQ60 ima tipalo PerfectAir, ki stalno nadzoruje zrak in samodejno prilagaja stopnjo moči količini pare in vonjav – neprekinjeno, natančno in neodvisno od nastavitve moči. Hkrati skrbi za nižjo raven hrupa, saj vklopi le najmanjšo potrebno stopnjo vsesavanja. Pozitiven stranski učinek: nič več nadležnih prstnih odtisov na upravljalnih elementih. Po koncu priprave ventilator še naprej deluje, dokler se iz kuhinjskega zraka ne odstranijo vse neprijetne vonjave.   Ne glede na to, ali imate odprto kuhinjo in dnevno sobo oziroma majhno, zaprto kuhinjo. Ponujamo optimalno količino zraka za kuhinje vseh velikosti. Za vzdrževanje ugodnega ozračja se mora zrak zamenjati vsaj 6- do 12-krat na uro. V ta namen mora volumen dovoda zraka oziroma zmogljivost kuhinjske nape ustrezati prostornini sobe.   Vaši gostje bodo imeli zagotovo raje sproščenega kuharja. Da boste lahko med kuhanjem klepetali z njimi, smo poskrbeli, da so naše nape s kroženjem zraka tako tihe, da se jih komaj sliši. Šumenje praviloma nastaja zaradi zvoka samega motorja in zračnega pretoka, ki je odvisen od protitlaka. Pri odzračevalnih modelih se 50 % hrupa odvaja na prosto. Boscheve kuhinjske nape z modulom CleanAir povzročajo do 3 dB (A) manj hrupa kot klasični obtočni sistemi ob enaki učinkovitosti delovanja.   Ostale prednosti kuhinjske nape Bosch DWK67JQ60: Posebej tiho: maksimalna zmogljivost pri minimalni stopnji hrupa. DirectSelect upravljanje: neposredno do željene moči delovanja in osvetlitve kuhališča. Notranjost enostavna za čiščenje: skriti vijaki in kabli ter zaobljeni robovi omogočajo enostavno čiščenje. Več podatkov Podatkovna kartica izdelka
2 - 5 dni
945,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch napa DWK67JQ60. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch napa DWK67JQ60. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242002946740)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki