Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Legends 800

Cena od 31,00 € do 39,99 €
Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Legends 800
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Donic Lopar za namizni tenis Legends 800 FSC, darilni set

Darilni komplet žogice DONIC Legends 800 FSC, etui za žogico in komplet treh žogic Poly 40+ Žogica za namizni tenis DONIC Legends 800 FSC je zasnovana za napredne igralce, ki imajo radi tehnično igro. Donic
Razpoložljivost je treba preveriti
31,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Donic Shildkrot Legends 800 komplet za namizni tenis

Legends 800 komplet za namizni tenis, znamke Donic-Schildkrot, je namenjen bolj izkušenim igralcem. Donic Shildkrot
Razpoložljivost je treba preveriti
31,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Legends 800

V kompletu prejmete lopar Donic Schildkrot Legends 800, ovitek Legends in žogice 3 star Super Champion.Donic-Schildkrot Legends 800 Komplet za namizni tenis Vsebuje lopar Legends 800 , ki uporablja tehnologije AVS in ERGO in je namenjen allround igralcem.Omogoča igro, ki zahteva nekaj več tehnike, še vedno pa nudi tudi dobro kontrolo udarcev. Primeren za: Vsestranske igralce, ki so tako napadalno kot tudi obrambno usmerjeni. Igralec se lahko prilagodi vsem različnim situacijam. KARAKTERISTIKE: Ročaj: konkaven Goba: 2,0 mm Guma: Champion ITTF Hitrost: 80 Spin: 80 Kontrola: 60 AVS - Anti Vibration System Je sistem, ki absorbira tresljaje in ga je razvila razvojna skupina Schildkröt. Omogoča izboljšano kontrolo žogice in zmanjšuje tresljaje, ki jih povzroča energija, ki nastane pri udarcu žogice, na podlagi dveh posebnih modrih polyuretanskih pen, ki se nahajata med lesenim delom loparja in ročajem. Rezultat: Poveča se natančnost udarcev in kontrola žogice, hkrati pa se zmanjšajo vibracije. Ovitek Legends je iz najlona primeren je za en lopar in zaščiten s peno. Dodaten predalček za dodatke. Schildkröt 3 Star Super Champion Poly žogice za namizni tenis se pogostokrat uporabljajo na večjih mednarodnih turnirjih. Predno zapustijo tovarno morajo zadostiti strogim testom, ki so še strožji kot tisti, ki jih je predpisal ITTF.
in stock
39,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Legends 800. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Komplet za namizni tenis Donic-Schildkrot Legends 800. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4000885884883)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki