Nahrbtnik City Adventure – Caterpillar

Cena od 33,90 € do 48,90 €
Nahrbtnik City Adventure – Caterpillar
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Torba City Adventure – Caterpillar

Torba City Adventure podjetja Caterpillar je zaradi svoje praktičnosti primerna tudi za vsakodnevno uporabo. Ima prostoren glavni žep z notranjo torbico in sprednji žep na zadrgo z integrirano zanko za ključe. Za udobno nošenje poskrbijo oblazinjena hrbtna plošča in naramnica z nastavljivo dolžino ali ročaji, ki se nahajajo na zgornjem in stranskem delu nahrbtnika. Za večjo vidljivost tudi v večernih urah poskrbi odsevni logotip .
preorder
33,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nahrbtnik City Adventure – Caterpillar

Nahrbtnik City Adventure podjetja Caterpillar je zaradi svoje praktičnosti primeren tudi za vsakodnevno uporabo. Ima prostoren glavni žep z ločenim oblazinjenim predalom za prenosni računalnik, mrežaste stranske žepe za plastenke z vodo in sprednji žep z zadrgo. Udobno nošenje zagotavljajo oblazinjene naramnice ali ročaj na vrhu nahrbtnika. Večjo vidljivost tudi v večernih urah zagotavlja odsevni logotip .
preorder
48,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Nahrbtnik City Adventure – Caterpillar. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Nahrbtnik City Adventure – Caterpillar. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711013114503)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki