Philips TAK4206BL/00 slušalke, bluetooth/brezžične, modra/zelena, 83dB/mW/85dB/mW, mikrofon

Cena od 29,99 € do 71,91 €
Philips TAK4206BL/00 slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brezžične otroške slušalke PHILIPS TAK4206BL modre

Živahne in opazneTe trpežne in prilagodljive naušesne slušalke poživijo slog. Ploščici na zunanji strani slušalk svetita v živahnih barvah. Glasnost je omejena na 85 dB. Starši lahko prek aplikacije Philips Headphones nadzirajo glasnost in čas predvajanja.Brez kablov, brez zmešnjave. 28 ur avtonomije predvajanja.Od izletov do spremljanja vsebin na zaslonu ali delanja domače naloge – otroci bodo nad brezžičnimi naušesnimi slušalkami navdušeni! Eno 2-urno polnjenje zagotovi 28 ur avtonomije predvajanja. Hitro 15-minutno polnjenje omogoči dodatni 2 uri avtonomije predvajanja.Vedno varno, vedno zabavno. Starševski nadzor.Slušalke so zasnovane posebej za zaščito ušes naših otrok in imajo 32 mm akustične enote z omejitvijo glasnosti na 85 dB. Starši lahko prek aplikacije Philips Headphones nastavijo najvišjo glasnost in omejijo čas predvajanja. Zato so lahko brez skrbi, medtem ko se otroci zabavajo.Zabavne in barvite svetleče ploščiceSlušalke so na zunanji strani opremljene s ploščicami, ki svetijo in zagotavljajo še bolj zabaven slog. Izbirate lahko med štirimi različnimi možnostmi: rdečo, zeleno ali modro osvetlitvijo ali kombinacijo vseh treh. Za preklop med možnostmi enostavno pritiskajte na tipko na slušalkah.Otrokom prijazno udobjeMehke blazinice slušalk in naglavnega traku poskrbijo, da se otroci med poslušanjem glasbe ali gledanjem priljubljenih kanalov na YouTube-u počutijo povsem udobno. Upogljiv naglavni obroč se zlahka prilagodi.Enostavno upravljanje glasbe in klicevS pomočjo tipk otroci zlahka upravljajo svojo glasbo in klice, brez pomoči odraslih. Slušalke so pripravljene na seznanjanje takoj po vklopu povezave Bluetooth. Zapomnijo si zadnjo napravo, s katero so bile seznanjene.Enostavno shranjevanje. Zasnova za plosko in kompaktno zlaganje.Brezžične naušesne otroške slušalke lahko zložite na dva načina: plosko, kar je idealno za shranjevanje v nočni omarici, oz. plosko in navznoter, za priročno shranjevanje v žepe ali torbo.Združljive z avdio kablom (3,5 mm priključek)Prek 3,5 mm avdio vhoda lahko otroci slušalke povežejo neposredno z združljivimi pametnimi telefoni ali prenosnimi napravami.Nadzor zvoka po meri in še več. Aplikacija Philips Headphones.Z aplikacijo Philips Headphones lahko omejite glasnost in čas dnevnega ali tedenskega predvajanja. Otroke na doseženo omejitev časa predvajanja opozori govorno opozorilo. Aplikacija lahko previsok nivo glasnosti zvoka prilagodi samodejno. Specifikacije:Različica Bluetooth: 5.0Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFPVrsta baterije: Litij-polimernaČas predvajanja glasbe: do 28 urČas polnjenja: 2 uriČas pogovora: do 25 urFrekvenčni odziv: 20 - 20.000 HzImpedanca: 32 ohmovObčutljivost: 83 dB (1 kHz)
in stock
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PHILIPS TAK4206BL/00 slušalke

Philips TAK4206BL/00 so opazne modre brezžične slušalke namenjene otrokom. Slušalke Philips TAK4206BL/00 so na zunanji strani opremljene s ploščicami, ki svetijo in zagotavljajo še bolj zabaven slog.
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips TAK4206BL brezžične otroške naušesne slušalke, modra

Te trpežne in prilagodljive naušesne slušalke poživijo slog. Ploščici na zunanji strani slušalk svetita v živahnih barvah. Glasnost je omejena na 85 dB. Starši lahko prek aplikacije Philips Headphones nadzirajo glasnost in čas predvajanja. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

NEW Slušalke z diademom Philips Modra Brezžični

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z diademom Philips Modra Brezžični po najboljši ceni.Barva: ModraLastnosti: BrezžičniZložljivVgrajen mikrofonSnemljiv kabel32 OhmVgrajena bateri NEW
Razpoložljivost je treba preveriti
71,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips TAK4206BL/00 slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips TAK4206BL/00 slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229117549)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki