Jabra Engage 65 slušalke, bluetooth/brezžične, črna, mikrofon

Cena od 305,36 € do 361,21 €
Jabra Engage 65 slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JABRA Engage 65 Mono slušalke

S slušalkami JABRA Engage 65 delajte stran od mize in ohranite brezžično povezavo, ki vas ali vaših strank ne bo pustila na cedilu. Napredni mikrofon za odpravljanje šumov in izboljšani zvočniki zagotavljajo kristalno čiste klice tudi v hrupnih pisarnah. Vse dohodne klice je mogoče prilagoditi na uporabniško določeno raven zvoka, ki ostane nespremenjena za celodnevno udobje. Lučka za zaposlene deluje kot znak "ne moti" za sodelavce.
Razpoložljivost je treba preveriti
305,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JABRA Engage 65 Stereo

Opis izdelka:Jabra Engage 65 Stereo - slušalkeVrsta izdelka:Slušalke - DECT - brezžičneZdružljivost:Mac, WindowsPriporočena uporaba:Prenosna elektronika, telefon, konferencaLokalizacija:EMEAFaktor obrazca slušalk:Na-uhoTehnologija povezljivosti:BrezžičenBrezžična tehnologija:DECTNačin izhoda zvoka:StereoZvočne specifikacije:Frekvenčni odziv 40 - 16000 HzMikrofon:BoomNačin delovanja mikrofona:EnosmerniKontrolnike:Izklop, glasnost, kazalnik stanja, odgovor/konec, zavrni klicGarancija proizvajalca:2-letna garancija
Razpoložljivost je treba preveriti
321,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JABRA Engage 65 Stereo slušalke

Delajte stran od mize in ohranite brezžično povezavo s slušalkami JABRA Engage 65, ki vas ali vaših strank ne bo pustila na cedilu. Napredni mikrofon za odpravljanje šumov in izboljšani zvočniki zagotavljajo kristalno čiste klice tudi v hrupnih pisarnah. Vse dohodne klice je mogoče prilagoditi na uporabniško določeno raven zvoka, ki ostane nespremenjena za ves dan. Lučka za zaposlene deluje kot znak "ne moti" za sodelavce.
Razpoložljivost je treba preveriti
332,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Jabra Engage 65 slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Jabra Engage 65 slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5706991019728)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki