Audio-Technica ATH-M30X slušalke, 3.5 mm, modra/zlatna/črna, 96dB/mW, mikrofon

Cena od 78,90 € do 90,20 €
Audio-Technica ATH-M30X slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Audio-Technica ATH-M30x slušalke

Slušalke ATH-M30X predstavljajo odlično izbiro za studijsko uporabo. Opremljene so s 40 mm gonilnikoma, ki poskrbita za izjemen studijski zvok z izrazitimi srednjimi frekvencami. Audio-Technica
Razpoložljivost je treba preveriti
79,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audio Technica ATH-M30x Slušalke

Profesionalne stereo slušalke z odlično izolacijo Profesionalne stereo slušalke, ki ponujajo vrhunsko izolacijo zunanjega zvoka in odlično udobje ob dolgotrajnejši uporabi. Odlična izbira za studijsko uporabo, glasbenike in Hi-Fi navdušence, saj so M30 dinamične slušalke, ki ponujajo najboljšo zvočno natančnost in vrhunsko izolacijo. Novi model M30x ima modernejšo obliko in je lažji za uporabo, ter izboljšane zvočnike, ki omogočajo boljo reprodukcijo basa.
Na voljo
89,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Audio-Technica ATH-M30X slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Audio-Technica ATH-M30X slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4961310125417)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki