Audeze LCD-2 slušalke, rdeča

Cena od 849,00 € do 949,00 €
Audeze LCD-2 slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Audeze Classic LCD-2 Naglavne Slušalke

Nove Audeze LCD2 Classic slušalke so opremljene z lahkim mehanizmom za udobno namestitev slušalk, posebnimi kristalnimi najlonskimi prstani, prenovljenimi avdio priključki, ter originalnimi Audeze LCD2 driverji. Slušalke vsebujejo planarne magnetske driverje, ki ponujajo boljšo dinamiko in frekvenčni odziv, kot tudi znamenito Audeze tehnologijo z velikimi, izjemno tankimi magnetnimi diafragmami in dvojno magnetno strukturo, ki zagotavlja prepoznaven Audeze zvok z izjemno nadzorovanim in močnim basom. Slušalke so izjemno udobne zahvaljujoč blazinicam narejenim brez uznja. Podjetje Audeze predstavlja REVEAL - skupino brezplačnih plug-inov, ki se lahko uporabljajo za miksanje in natančno obvladovanje vaših slušalk. REVEAL je kompatibilen z najpopularnejšimi digitalnimi avdio delovanimi postajami (DAW) in na voljo v VST/AU/AAX formatih za PC in MAC.      
Na voljo
849,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audeze LCD-2 Closed Back - Over Ear slušalke

Izkusite toplino in živahnost modela LCD-2 Classic, vendar ne da bi motili ljudi okoli sebe. Model slušalk LCD-2 Closed Back je odlična izbira za vse tiste, ki iščejo dostopno vstopno točko do svetovno znane linije Audeze LCD z minimalnim uhajanjem zvoka. S temi slušalkami se boste počutili, kot da ste poneseni v svoj glasbeni svet. Slušalke vsebujejo planarne magnetne gonilnike, ki zagotavljajo boljšo dinamiko in frekvenčni odziv, ter znano tehnologijo Audeze z velikimi, ultra tankimi magnetnimi membranami in dvostransko magnetno strukturo. Zagotovljen je neverjetno lep zvok ter izjemno nadzorovan in močan bas. Razkošne, udobne, s toplim tonskim ravnovesjem in močnimi basi, te slušalke popolnoma ubesedijo moč in nianse vaše najljubše glasbe. Proizvedeni in izdelani so v ZDA po strogih standardih kakovosti. Vrhunska kakovost zvoka se popolnoma ujema s čudovitim dizajnom lesenih obročev, ki jim daje prefinjen videz.
Na voljo
949,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Audeze LCD-2 slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Audeze LCD-2 slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki