"Negovalni losjon z belo malvo - 200 ml"

Cena od 16,80 € do 22,48 €
"Negovalni losjon z belo malvo - 200 ml"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

"Weleda Negovalni losjon z belo malvo - 200 ml"

"Neparfumirana nega izredno občutljive kože dojenčkov. primeren tudi pri nevrodermatitisu blaži iritacije kože podari intenzivno vlažilno nego"
1
16,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Weleda Baby Derma White Mallow pomirjajoči losjon za dojenčke z izjemno občutljivo kožo 200 ml za otroke

Weleda Baby Derma White Mallow Losjon za telo za otroke 200 ml Weleda
Razpoložljivost je treba preveriti
17,74 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

WELEDA Pomirjujoč losjon za telo 200 ml

Nežna nega za suho in občutljivo otroško kožo. Pri razvoju mleka za telo smo prosili babice, da nam pomagajo ustvariti vlažilno, učinkovito in res nežno formulo. Rezultat je najmehkejši losjon za telo, kar smo jih kdaj razvili. Bio izvleček hibiskusa dojenčka ovije v hladno zaščitno folijo, nežen izvleček sirotke pomirja razdraženost, bio kokosovo in sezamovo olje pa kožo nahranita. Losjon za telo blaži srbečico in daje koži prijeten občutek hlajenja. Skrbno izbrane naravne sestavine mu dajejo lahkoten vonj. Tako nam ni bilo treba dodajati parfumov ali eteričnih olj. Pomirjujoč losjon za telo je idealen za nežno kožo, ki si zasluži razvajanje – še posebej v družini, ki se je že srečala z alergijami in občutljivo kožo. Neguje in pomirja preobčutljivo, suho in atopično kožo. Lajša razdraženost. Narava je lahko neverjetno prijazna ... Naš pomirjujoči losjon za telo je idealna nega za dojenčke s preobčutljivo ali atopično kožo - pomirja in ščiti! Sestava: Voda, kokosovo olje, sezamovo olje, glicerin, alkohol, čebelji vosek, hidrogenirani kokosovi gliceridi, kakavovo maslo, olje semen borage, olje semen žafranike, neumiljiva frakcija sončničnega olja, gliceril stearat, mandelj, ekstrakt vijolice, cetearil alkohol, cetearil glukozid, Ksantan gumi, gliceril kaprilat, skvalen
out of stock
22,48 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za "Negovalni losjon z belo malvo - 200 ml". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka "Negovalni losjon z belo malvo - 200 ml". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001638096829)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki