Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA

Cena 299,99 €
Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA

Namizna LED svetilka blagovne znamke Cinque je izjemno moderna in minimalistična ter se odlično prilega različnim prostorskim slogom. Izdelana iz kovine v črni barvi in bele akrilne obloge, ta svetilka ponuja harmonično kombinacijo barv. S sposobnostjo dimanja omogoča prilagajanje svetlobe glede na vaše potrebe in želeno vzdušje. Svetilka ima LED osvetlitev s močjo 12W in svetlobni tok 1300LM, z možnostjo prilagajanja barvne temperature od 2000K do 4000K. Blagovna znamka Cinque je znana po kakovosti in sodobnem oblikovanju, kar se odraža tudi v tej namizni LED svetilki. S to svetilko boste ne le osvetlili svoj prostor, temveč tudi dodali moderno eleganco in funkcionalnost vašemu okolju.
preorder
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA

Namizna LED svetilka Cinque združuje sodoben dizajn s funkcionalnostjo, ki bo osvetlila vašo mizo ali delovno površino na popolnoma nov način. Izdelana iz trpežne kovine v elegantni črni barvi ter akrila v nežni beli barvi, ta svetilka prinaša eleganco in svežino v vaš delovni prostor. S pomočjo napredne LED tehnologije, ki jo sestavlja 21W LED s svetlobnim tokom 2300 lumnov, vam omogoča prilagajanje svetlobe glede na vaše potrebe. Z dimabilno funkcijo lahko enostavno nadzirate jakost svetlobe in barvno temperaturo od toplejšega 2000K do bolj osvetljujočega 4000K, kar omogoča ustvarjanje optimalnih pogojev za delo ali sprostitev. Z dimenzijo 26x26 cm in višino 65 cm je ta namizna svetilka odlična za majhne prostore in kotičke. Zaradi svojega sodobnega izgleda bo tudi dekorativni dodatek k vašemu pohištvu. Postavite jo na mizo, nočno omarico ali katerokoli drugo površino, kjer potrebujete zanesljivo in prilagodljivo osvetlitev. Namizna LED svetilka Cinque je nepogrešljiv pripomoček za izboljšanje vašega delovnega okolja ali prostora za sprostitev.
preorder
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Cinque NAMIZNA LED-SVETILKA. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki