Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APP

Cena od 279,90 € do 299,99 €
Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APP
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kenwood KMX754APP kuhinjski robot, roza

Kenwood zmogljiv kuhinjski robot z močjo 1000 W, 5 l veliko posodo iz stekla in šestimi hitrostmi delovanja. Vključuje tri nastavke za širok spekter uporabe. Kenwood
Razpoložljivost je treba preveriti
279,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APP

Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APPKuhinjski roboti iz serije Editions Kenwood Kmix s časovno omejeno ponudbo bodo vaši kuhinji dodali nekaj posebnega, ne glede na to ali iščete brezčasno razkošje ali želite preprosto dodati barvni pridih. Serija aparatov Editions ima ves slog kMix-a z zanesljivo zmogljivostjo.Eleganten aparat s prostornino steklene posode 5 l vam omogoča preprosto mešanje, stepanje in gnetenje. S kovinskim ohišjem, močjo motorja 1000W in s 6 hitrostmi ima priloženo 5 l stekleno posodo s praktičnim ročajem, K-stepalnik, kavelj za testo, mešalno metlico, spatulo in zaščitni pokrov proti škropljenjem. To pa ni vse, v kuhinji se boste lahko prepustili ustvarjanju, saj je na voljo za dokup več kot 20 dodatnih nastavkov - za domače testenine, mletje mesa...Privlačen slog - DODAJTE SVOJI KUHINJI BARVNI PRIDIHKuhinjski robot Kmix v pastelni roza barvi, je kot nalašč za posameznike, ki želijo v svojo kuhinjo vnesti nekaj barve. Je tako zmogljiv kot tudi eleganten, zato bo zagotovo pritegnil pozornost in občudovanje. 1000 W moč - PRIPRAVLJEN NA VSEMešajte, gnetite in stepajte z gotovostjo, da boste vsakič dosegli izjemne rezultate. Vzdržljiv 1000 W motor pripravljen na vse, kar mu boste namenili, od svežega testa za kruh ob koncu tedna do majhnih količin jajčnih beljakov.Funkcija pregibanja - OLAJŠAJTE PEKONaša edinstvena zgornja enota aparata ima funkcijo LightLift, ki omogoča enostavno dodajanje sestavin v posodo. Preprosto pritisnite na odpiranje zgornje enote in dodajte, kar želite, da bo peka potekala brez težav.Zaradi kakovostne, prozorne posode iz stekla, pa lahko delo kuhinjskega robota lažje nadzorujete in opazujete.Nastavki iz nerjavečega jekla - ZAUPANJA VREDNI EASYCLEAN NASTAVKIGeneracije pekov so se zaljubile v Kenwoodov kultni in vsestranski nastavek K-Beater. V paketu so poleg nastavka za testo in metlice za stepanje vključeni tudi nastavki za peko, ki se lahko spoprimejo z vsakim opravilom. Nastavki so enostavni za čiščenje, saj so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.
in stock
299,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APP. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Kuhinjski robot KENWOOD KMX754APP. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5011423007458)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki