Electrolux mešalnik ESM3310

Cena od 49,90 € do 110,86 €
Electrolux mešalnik ESM3310
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Electrolux ESM3310 ročni mešalnik

Electrolux ročni mešalnik s posodo ESM3310 lahko uporabljate kot namizni ali pa kot ročni mešalnik. Je odličen pripomoček za peko. Moč mešalnika je 450 W. Electrolux
Razpoložljivost je treba preveriti
49,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Electrolux Electrolux ESM 3310 ročna metlica s skledo

Specifikacije 2 hitrosti: Za izbiro želene hitrosti in ustrezno obdelavo živil. Electrolux
Razpoložljivost je treba preveriti
63,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ročni mešalnik s posodo ELECTROLUX ESM3310

Ročni mešalnik s posodo ELECTROLUX ESM3310Namizni mešalnik Love Your Day vam nudi ključne funkcije, ki vam pomagajo sveže sestavine pretvoriti v sveže pečene jedi. Vse pripravljeno doma.Ustvarite več z mešalnikom 2 v 1.Mešalnik lahko odstranite s posode, tako pa lažje presodite, kdaj morate mešanje pospešiti, začeti stepanje ali zmešati manj sestavin hkrati.Okusno pecivoPeka je zdaj še preprostejša. Mešalnik je opremljen z vrtljivo posodo in kovinskimi nastavki za gnetenje, da je priprava testa zdaj še enostavnejša.Preprosto je zdaj še preprostejše.Samovrtljiva posoda vam omogoča, da lahko zdaj mešalnik pustite pri miru, rezultat pa bo isti kot pri mešanju na roke.Za različne recepteMešalnik je opremljen z metlico in nastavkom za testo, da boste lahko sami pripravili torte in pecivo od začetka do konca.Metlice in nastavke za testo lahko operete tudi v pomivalnem stroju.Vse dodatke lahko operete v pomivalnem stroju, zato je čiščenje preprosto, vi pa imate več časa za uživanje v slastnih gurmanskih kreacijah.
in stock
69,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Meąalnik s posodo Electrolux ESM3310 - ESM3310 - 7332543484577

1 - 5 dni
110,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Electrolux mešalnik ESM3310. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Electrolux mešalnik ESM3310. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (7332543484577)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki