Bosch mešalnik MSM6M610

Cena od 64,90 € do 69,99 €
Bosch mešalnik MSM6M610
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bosch MSM6M610 palični mešalnik

Bosch palični mešalnik s kakovostno zasnovo za pospeševanje pretoka med mešanjem, z manj škropljenja. Deluje z močjo 1000 W in nudi intuitivno uravnavanje hitrosti delovanja. Bosch
Razpoložljivost je treba preveriti
64,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Palični mešalnik BOSCH MSM6M610

Palični mešalnik BOSCH MSM6M610Najboljše, popolno združene komponente: pripravite se na novo raven izkušenj pri pripravi hrane.Dinamični nadzor hitrosti: intuitivno krmiljenje hitrosti z eno roko z izjemno velikim vzvodom.Prvi keramični priključek na svetu: prenaša moč motorja na rezila brez obrabe.QuattroBlade System Pro: zvonec za pospeševanje pretoka zagotavlja optimalen pretok za popolne rezultate mešanja.Praktična mešalna/merilna posoda: za enostavno merjenje in mešanje manjših količin.
in stock
69,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch mešalnik MSM6M610. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch mešalnik MSM6M610. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005340576)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki