Troslojna 3D sestavljanka vlak Small Foot iz pene

Cena od 13,42 € do 18,90 €
Troslojna 3D sestavljanka vlak Small Foot iz pene
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Troslojna 3D sestavljanka vlak Small Foot iz pene

Nostalgični lepotec iz obdobja parnih lokomotiv je sestavljen iz 201 dela. Troslojna penasta 3D sestavljanka - penaste sestavljanke so izdelane iz posebnega materiala: visokokakovostnega laminiranega papirja s penastim jedrom . plasti : trdi papir - pena - trdi papir skupna debelina slojev je 3 mm papir je opremljen s kaširanim barvnim tiskom zelo realističnih barv Sestavljanke so dostavljene nesestavljene, zavite v folijo. Posamezne dele preprosto natisnete in po priloženih navodilih sestavite čudovite polnopravne igrače. Otroci tako razvijajo svoje mišljenje, fino motoriko in domišljijo. Penastih 3D sestavljank ni treba lepiti z lepilom, potem jih je mogoče kadar koli razstaviti in ponovno sestaviti. Priporočamo, da se držite navodil za gradnjo. Penaste 3D sestavljanke so namenjene otrokom od 5. leta dalje in ustrezajo vsem EU standardom. Postopek sestavljanja 3D sestavljanke iz pene : 1. Na risbah poišči pare števil. 2. Med prepogibanjem iztisnite posamezne dele. 3. Sestavite dele, označene z isto številko. Dimenzije : 79x7x8 cm Število delov : 201 kosov Za pravilno namestitev uporabite sliko na embalaži. Opozorilo : Penasta 3D sestavljanka ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, ker vsebuje majhne dele – obstaja nevarnost zadušitve. Embalaža ni igrača. Nemško podjetje Legler se že od leta 1996 osredotoča na proizvodnjo visokokakovostnih lesenih igrač. Vse male nožne lesene igrače imajo oznako CE in so izdelane v skladu z evropskim standardom za varnost igrač EN 71. Uporabljene barve so posebej razvite za lesene igrače in so odporne tudi na slino. Les, uporabljen za te igrače, večinoma prihaja iz gozdarskih podjetij, ki se ukvarjajo s pogozdovanjem. To vsem strankam ponuja možnost, da prispevajo k ohranjanju naravno rastočih gozdov. Lesene igrače za noge so izdelki živih barv, ki so večinoma izdelani iz naravnih surovin – lesa. Otroke razveseljujejo že od malih nog, razvijajo njihove taktilne in senzorične sposobnosti. Cilj blagovne znamke small foot je podpirati duševni in telesni razvoj otrok.
out of stock
13,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Legler Triplastna 3D sestavljanka vlaka iz pene z majhno nogo

Ta nostalgična lepotica iz obdobja parnih lokomotiv je sestavljena iz 201 dela. Sestavljanke iz 3D pene so izdelane iz posebnega materiala: visokokakovostnega laminiranega papirja s peno … Legler
Razpoložljivost je treba preveriti
18,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Troslojna 3D sestavljanka vlak Small Foot iz pene. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Troslojna 3D sestavljanka vlak Small Foot iz pene. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972089168)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki