La Siesta Viseča mreža Flora Zebra Double

Cena od 150,90 € do 172,81 €
La Siesta Viseča mreža Flora Zebra Double
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

La Siesta Viseča mreža Flora Zebra Double

Vrhunska nemška klasična viseča mreža iz organsko pridelanega bombaža. Mehka in dolga bombažna vlakna poskrbijo za vrhunsko udobje, veliko število vrvic pa odlično razporedi težo, Ojačani šivi podaljšujejo življensko dobo. La Siesta
Razpoložljivost je treba preveriti
159,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

La Siesta Viseča mreža La Siesta Flora Double Stripes - 19 zebra

Prostorna mreža iz organskega bombaža se udobno prilega celotni družini. Trdna tkanina z nežnim vzorcem in nežnimi barvami bo zagotovo očarala vse, ki radi uživate v toplini doma. Ta prvovrstna viseča mreža je tkana na edinstven način in nudi neprekosljivo udobje. Zahvaljujoč dvojnim vlaknom zdrži do 160 kg! Je izjemno prostoren in čudovito mehak na dotik. Veliko število obešalnih vrvic zagotavlja enakomerno porazdelitev teže, neverjetno udobje in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč ojačanim robom je tkanina izjemno odporna na trganje. Tradicionalne pletenice so tkane ročno. Prostorna mreža iz organskega bombaža se udobno prilega celotni družini. Trdna tkanina z nežnim vzorcem in nežnimi barvami bo zagotovo očarala vse, ki radi uživate v toplini doma. Ta prvovrstna viseča mreža je tkana na edinstven način in nudi neprekosljivo udobje. Zahvaljujoč dvojnim vlaknom zdrži do 160 kg! Je izjemno prostoren in čudovito mehak na dotik. Veliko število obešalnih vrvic zagotavlja enakomerno porazdelitev teže, neverjetno udobje in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč ojačanim robom je tkanina izjemno odporna na trganje. Tradicionalne pletenice so tkane ročno.
out of stock
172,81 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za La Siesta Viseča mreža Flora Zebra Double. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka La Siesta Viseča mreža Flora Zebra Double. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4025122943437)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki