Hankook letna pnevmatika Dynapro HP, 255/70R16 111H

Cena od 113,90 € do 171,00 €
Hankook letna pnevmatika Dynapro HP
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hankook Dynapro HP RA23 ( 255/70 R16 111H 4PR SBL )

DynaPro HP je visokozmogljiva pnevmatika za luksuzna in športno-terenska vozila. Pnevmatika je izjemno zmogljiva tako na suhem kot na mokrem terenu. Maksimalen oprijem na suhi ali mokri cesti, po zaslugi strukture tekalne plasti, ki je obrnjena v smer vlečenja, in napredne silicijeve sestavine. Značilnosti Edinstvena zasnova tekalne plasti in osrednje vrste blokov: nova zasnova dezena, ki maksimalno skrajša zavorno pot tako na suhi kot na mokri cesti, izboljšana pa je predvsem zmogljivost izven ceste. Osrednja vrsta blokov omogoča optimalno zaviranje v suhem vremenu in odlično obnašanje pnevmatike. Ramena povzročajo minimalen zvok: po zaslugi manjšega hrupa zareze Vdolbine na ramenih pnevmatike uskladijo kontaktno površino in vozilu dajo športno-terenski videz. Štirje dvojni transparentni stranski žlebovi. Posebna zasnova žlebov za izjemno učinkovito spopadanje z akvaplaningom. Struktura pnevmatike Široki jekleni pasovi, ki odlično prenašajo pritisk in okrepijo tekalno površino pnevmatike, za boljšo vodljivost in dolgo življenjsko dobo. Brezšivna vrhnja plast po celotni pnevmatiki okrepi jeklen pas ter poveča njegovo vzdržljivost in enakomernost za še večje udobje in stabilnost pri veliki hitrosti.
razpoložljivo
141,22 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hankook 255/70R16 111H HANKOOK RA23 DynaPro HP SSANGYONG

Dynapro HP je bil razvit za visoke zmogljivosti in luksuzne SUV-je. Napreden dizajn in nova tehnologija povečujeta oprijem in odzivnost. Krajša zavorna pot na suhih in mokrih cestah zaradi vaše varnosti. Ta tiha tekoča pnevmatika za terenske in SUV vozila je zasnovana posebej za uporabo v poletnih t Hankook
Razpoložljivost je treba preveriti
171,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hankook letna pnevmatika Dynapro HP. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hankook letna pnevmatika Dynapro HP. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8808563248684)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki