Goodyear letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric FP 235/35ZR19 87Y

Cena od 158,69 € do 194,20 €
Goodyear letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric FP 235/35ZR19 87Y
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Goodyear Eagle F1 Asymmetric ( 235/35 ZR19 (87Y) EVR, N0 )

Vrhunsko zmogljiva pnevmatika Eagle F1 Asymmetric s svojo inovativno kombinacijo revolucionarne tehnologije za aktiven oprijem v ovinku ('Active Cornergrip Technology') in nove zmesi tekalne plasti za dirke postavlja nove standarde na področju vrhunske zmogljivosti. Nova tehnologija omogoča bolj enakomerno naleganje pnevmatike na cesto po celotni širini tekalne plasti in s tem boljši oprijem v ovinkih. Zahvaljujoč posebni zmesi tekalne plasti, namenjeni za dirke, Eagle F1 Asymmetric zagotavlja tudi maksimalen oprijem v mokrem vremenu, zaradi česar je idealna vsevremenska pnevmatika za vožnjo na najvišji ravni, zlasti če so ceste mokre. Dezen tekalne plasti Eagle F1 Asymmetric se spreminja po celi širini avtoplašča. Na notranji strani odprt dezen tekalne plasti v največji možni meri razpršuje vodo, medtem ko nepretrgano osrednje rebro zagotavlja veliko stabilnost pri hitri vožnji. Široki in čvrsti bloki na zunanji strani omogočajo maksimalen oprijem v ovinku.
razpoložljivo
158,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Goodyear 235/35R19 87Y GOODYEAR EAGLE F1 ASYMM. FP N0

Pnevmatika prihaja iz skupine Goodyear in je izdelana od leta 2007. Nov tip asimetrične pnevmatike s trdnim zunanjim rebrom za boljšo stabilnost v ovinkih. Odličen kompromis med kilometrino, tihim tekom in dobro stabilnostjo v vožnji tako na mokrih kot na suhih površinah. Navdih navdihujejo tekalne Goodyear
Razpoložljivost je treba preveriti
194,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Goodyear letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric FP 235/35ZR19 87Y. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Goodyear letna pnevmatika Eagle F1 Asymmetric FP 235/35ZR19 87Y. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5452000827715)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki