Continental letna pnevmatika ContiContact5, 215/65R15 96H

Cena od 140,80 € do 201,90 €
Continental letna pnevmatika ContiContact5
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Continental 215/65R15 96H CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 5

Poletna pnevmatika Conti premium contact 5 premium razreda proizvajalca Continental POLETJE KONTINENTALNEGA PREMIUMA KONTAKT 5 JE NAJBOLJŠA PRILOŽNOST ZA ZAHTEVE KLIJENTOV, KI SO IŠČI NAJVIŠJE MOLITVENO HITRO IN VARNO VOŽNJO. HVALA ZA PRECISIONALNI RAZVOJ IN PROIZVODNJO, Pnevmatika lahko zagotovi Continental
Razpoložljivost je treba preveriti
140,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Continental ContiPremiumContact 5 ( 215/65 R15 96H )

Absolutna varnost v vseh pogojih. ContiPremiumContact™ 5 - Vrhunska univerzalna pnevmatika, ki kombinira udobje in maksimalno varnost. ContiPremiumContact™ 5 je nova univerzalna premijska pnevmatika za vozila srednjega razreda, kompaktna, pa tudi luksusna vozila. Odlikuje jo izredno kratka zavorna pot na suhi in mokri cesti, nizek kotalni upor, varna vožnja in udobni handling. Pnevmatika ContiPremiumContact™ 5 je bila izboljšana za celo vrsto elementov, zato nudi izredne lastnosti. Zahvaljujoč optimiziranim 3D robovom ima v primerjavi s svojim predhodnim modelom krajšo zavorno pot. Makro bloki, ki smo jih prevzeli z pnevmatike ContiSportContact 5, nato zagotavljajo varen handling in boljši prenos zavornih sil. Novi skelet, je pravzaprav izboljšan skelet modela ContiEcoContact™ 5–povečuje pri pnevmatiki ContiPremiumContact™ 5 udobje in znižuje kotalni upor. Prednosti: Kratka zavorna pot na mokri in na suhi cesti. Odličen prijem in optimalen handling v vsaki situaciji. Udobna vožnja in boljši kotalni upor.
razpoložljivo
151,83 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Continental letna pnevmatika ContiContact5. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Continental letna pnevmatika ContiContact5. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019238559118)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki