Woody svet v slikah - učenje ob igranju, 2v1

Cena od 28,60 € do 28,98 €
Woody svet v slikah - učenje ob igranju
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Woody svet v slikah - učenje ob igranju, 2v1

Uganka in družabna igra – vse to v enem kompletu! Otrok pritrdi kose na magnetno površino. Postopoma se vaši najmlajši učijo, kje so države. S sestavljenim zemljevidom se igra igro, ki izostri čustva in poskrbi za orientacijo. Zasnova: Veronika Budisky. Woody
Razpoložljivost je treba preveriti
28,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Woody The World in Pictures, 2 v 1, Play and Learn

Izobraževalna uganka in družabna igra v enem! Otrok pritrdi koščke na magnetno površino. Postopoma se učijo, kje se nahajajo posamezne države. S prepognjenim zemljevidom igra igro, ki izostri čute in trenira zaznavanje. Oblikovanje: Veronika Budisky. Izobraževalna uganka in družabna igra v enem! Otrok na magnetno površino najprej pritrdi koščke, ki prikazujejo posamezne države ali ozemlja. Barvno je kodiran glede na celine. Meje posameznih držav so označene s tanko rdečo črto. Tako se otrok najprej nauči, glede na oblike in barve, vedeti, kam spadajo posamezni kosi. Kasneje ve in pridobi znanje, kje in na kateri celini so posamezne države. S popolnoma prepognjenim zemljevidom se bodo nato s starši ali prijatelji igrali v igro, ki bo izostrila čute in izurila zaznavanje. Igra za 2-4 igralca. Zasnova in risbe prihajajo od čeških oblikovalcev. Mere: 77 × 47 × 0,5 cm. Paket vključuje: matično ploščo, magnetne koščke, papirnate igralne karte, igralno vrečko in pravila igre Primerno za otroke od 3. leta dalje. Navodila za igro: Posamezne koščke zemljevida postavite na prava mesta, vse položite na mizo ali tla in igralno območje je pripravljeno. Pripravite tudi vrečko za igrače, v katero ste položili slikovne kartice. Na začetku igre igralci izberejo vodjo igre. Vsak igralec iz vrečke izvleče 2 karti. Ko riše, ima zaprte oči, nagne glavo stran od žepa, karte drži na dlani in šele nato lahko odpre oči, ne da bi jih skušal videti. Vodja igre začne igro z navodilom "start" in vsi igralci si ogledajo karte, ki so jih izžrebali. Slike, prikazane na njihovih kartah, poskušajo čim prej najti na igralnem polju, nato pa jih postavijo na ustrezno mesto. Kdor svoje karte najprej postavi na igrišče, bo rekel "stop". Igra se takoj ustavi in ostali igralci morajo nehati iskati. Ko se preveri pravilna postavitev slik, vsak igralec zbere slikovne kartice, ki jih je našel na svojem kupu. Ostale karte se vrnejo v žep, premešajo in igra se nadaljuje, dokler kart ne zmanjka. Zmaga tisti, ki ima na koncu igre največ kart. Kazen: Če eden od igralcev nepravilno položi karto na igralno polje, jo vrne v žep in ne igra naslednjega kroga.
in stock
28,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Woody svet v slikah - učenje ob igranju. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Woody svet v slikah - učenje ob igranju. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864912902)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki