Woody sestavljanka Kubus - domače živali

Cena od 8,39 € do 10,50 €
Woody sestavljanka Kubus - domače živali
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Drevesasto kubusko nizanje - hišni ljubljenčki

Klasična otroška kocka iz kock s slikami ima tudi funkcijo, ko otrok kocke naniza na palčke. Slike in dizajn tega izdelka prihajajo iz delavnice češkega oblikovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in se upognejo, če otrok pade na palico. Kocke drsijo na lesene kljukice ali jih je mogoče standardno zložiti. Kocke pomagajo razvijati domišljijo, ustvarjalnost in koordinacijo gibov. Vključuje 9 kock in stojalo z zatiči. Velikost: 14 × 13,5 × 5 cm Velikost kocke: 4,5 cm. Primerno za otroke od 2. leta dalje.
in stock
8,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Woody sestavljanka Kubus - domače živali

Klasična otroška sestavljanka sestoji iz kock s slikami in ima tudi možnost, da otrok pritrdi kocke na palice. Slike in načrt za ta izdelek prihaja iz delavnice češkega načrtovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in v primeru otrokovega padca nanje se ukrivijo. Woody
Razpoložljivost je treba preveriti
10,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Woody sestavljanka Kubus - domače živali. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Woody sestavljanka Kubus - domače živali. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864930555)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki