Woody Naravna in barvna kocka, 2,5 cm

Cena od 16,25 € do 20,30 €
Woody Naravna in barvna kocka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Woody Naravna in barvna kocka, 2,5 cm

Klasičen komplet iz barvnih lesenih blokov. Z gradnjo se otrok nauči prijemati predmete in razvija svojo domišljijo. Barvne kocke so narejene iz bukovega lesa in uporabljene so neškodljive barve. Kocke pomagajo razvijati domišljijo, ustvarjalnost in koordinacijo gibov. Igra s kockami pri otrocih razvije fino motoriko. Kocke so češkega proizvajalca. Velikost kocke: 2,5 cm. Primerno za otroke od 2. leta dalje. Izdelek WOODY daje velik poudarek visoki kakovosti in varnosti, pa tudi razvoju otroka v različnih obdobjih rasti, tako v gibalnem kot tudi v pedagoškem in duševnem smislu.
in stock
16,25 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Woody barvite lesene kocke

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane lesene igrače znamke Woody s promo kodo 24MDL4SI214 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Klasičen komplet barvnih lesenih kock. Z izgradnjo in sestavljanjem se otroka uči, kaj sodi skupaj in s tem razvijati domišljijo. Barvni bloki so izdelani iz bukovega lesa in so barvani z neškodljivimi barvami. Woody
Razpoložljivost je treba preveriti
20,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Woody Naravna in barvna kocka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Woody Naravna in barvna kocka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864909148)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki