Vilac Vstavljena sestavljanka Lion

Cena od 14,20 € do 15,80 €
Vilac Vstavljena sestavljanka Lion
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vilac Vstavljanje puzzle Lion

Sestavljanka vložek z motivom leva s pisano grivo. Na osnovni plošči so mesta za vstavljanje kosov barvno kodirana, tako da otroci lažje vstavijo del na pravo mesto. Tako se učijo ne le fine motorike, ampak tudi prepoznavanja barv in oblik. Majhni otroci zlahka primejo robustne lesene dele in ustvarijo svojega malega prijatelja leva. Glavne značilnosti: vsebuje 17 delov razvija senzomotorične lastnosti otrok oblikovalec Andy Westface Andy Westface je ilustrator, ki živi in dela v Hong Kongu. S svojim delom skušajo s pomočjo preprostih oblik, kompozicij in barv posredovati močna občutja in jasne misli. Značilni elementi njegovih del so živali in mavrica, ki jih je imel rad zaradi čistosti, iskrenosti in sposobnosti vzbujanja veselja.
out of stock
14,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vilac Vstavljena sestavljanka Lion

Vstavljena sestavljanka z motivom leva z barvno grivo. Na osnovni plošči so točke za vstavljanje barvno označene, da otroci lažje postavijo koščke na pravo mesto. Vilac
Razpoložljivost je treba preveriti
15,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vilac Vstavljena sestavljanka Lion. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vilac Vstavljena sestavljanka Lion. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3048700074119)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki