Small foot Mali Foot Izobraževalni matematični koščki v XL škatli

Cena od 30,04 € do 32,50 €
Small foot Mali Foot Izobraževalni matematični koščki v XL škatli
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Small Foot izobraževalni matematični deli v XL škatli

Zaradi tega je matematika zabavna! Ta vsestranski komplet matematičnih palic, narejen iz stabilnega lesa, zagotavlja vizualne informacije o količinah in razmerjih, kar otrokom omogoča hitro in jasno razumevanje števil. Za orientacijo lahko uporabimo različne dolžine palic. Majhne lesene palčke lahko uporabljajo za sestavljanje in zlaganje manjši otroci, lahko pa jih uporabljajo tudi predšolski in šolski otroci kot pomoč pri prvih matematičnih operacijah. Velika lesena škatla za sortiranje in shranjevanje je še posebej praktična! Matematične palice urijo domišljijo in logično razmišljanje, hkrati pa zagotavljajo znanje o velikostih in barvah. Pri štetju, primerjanju in razvrščanju ter seštevanju, odštevanju, deljenju in množenju so tudi idealni spremljevalci matematične metode vseh starosti! Vse matematične palice lahko razvrstite in shranite v priloženo leseno škatlo.
out of stock
30,04 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot majhno stopalo Izobraževalni matematični koščki v škatli XL

S to igračo bo matematika zabavna za vse! Vsestranski kosi iz masivnega lesa bodo otrokom hitro in jasno pokazali prvo znanje o številkah. Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
32,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Small foot Mali Foot Izobraževalni matematični koščki v XL škatli. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Small foot Mali Foot Izobraževalni matematični koščki v XL škatli. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972122148)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki