Mala noga Noetova barka "Safari"

Cena od 33,35 € do 36,50 €
Mala noga Noetova barka "Safari"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

mala noga Noetova barka "Safari"

Podajte se na veliko pustolovščino Noetove barke. Robusten lesen čoln z ročajem za enostavno prenašanje in odstranljivim pokrovom. Ta ladja v obliki Noetove barke je fascinanten svet igre, ki otrokom prinaša barvito in dolgotrajno zabavo. Igra ima 15 lesenih figur, ki jih otroške roke zlahka primejo. Vsebuje 6 parov živali 2 človeški figuri lestev Vse živalske figure se odlično prilegajo v luknje v čolnu in tako pomagajo pri urjenju motorike. Zahvaljujoč odstranljivemu pokrovu z ročajem lahko ladjo enostavno odprete in figure znova vzamete ven. Natančno dodelan dizajn, čudovite ilustracije so prava paša za oči v otroški sobi. Igra podpira razvoj motoričnih sposobnosti, prepoznavanje oblik, hkrati pa podpira otroško domišljijo in otroke spodbuja k vedno znova ustvarjanju lastnih zgodb in dogodivščin. Noetova barka se odlično ujema z drugimi igračami in igrami iz linije "Safari". Glavne značilnosti: vložke lahko otroške roke primejo oblikovanje s čudovitimi ilustracijami podpira razvoj motoričnih sposobnosti, koordinacijo oči in rok ter prepoznavanje oblik navdihuje otroško domišljijo jih spodbuja k pripovedovanju zgodb idealen za dopolnitev z drugimi motoriziranimi igračami iz serije "Safari".
out of stock
33,35 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot majhna noga Noetova skrinja "Safari"

Podajte se na veliko pustolovščino Noetove skrinje. Robustna lesena ladja z ročajem za lažje prenašanje in odstranljivim pokrovom. Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
36,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mala noga Noetova barka "Safari". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mala noga Noetova barka "Safari". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972124562)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki