Majhna noga Leseni montažni stolp Svetilnik

Cena od 14,82 € do 19,30 €
Majhna noga Leseni montažni stolp Svetilnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

majhna noga Leseni montažni stolp Svetilnik

Barvit stolp za zlaganje iz 100 % FSC® certificiranega lesa. Popolna navtična zabava za zlaganje za male svetilničarje. Ta stolp za zlaganje motivira tudi najmlajše, da razvrstijo sedem različnih elementov za zlaganje svetilnika po velikosti in jih zložijo enega na drugega. Tako nastane odličen zložljiv svetilnik, katerega izdelava uri motorične sposobnosti, koordinacijo oči in rok ter razumevanje barv in velikosti. Fleksibilen zatič z gumijastim oprijemom zagotavlja varnost med igro. Ta motorna klasika, primerna za otroke, zagotavlja dolgotrajno zabavo. Zložljiv svetilnik je odličen tudi kot okras za otroško sobo. Glavne značilnosti: sedem pisanih lesenih elementov za zlaganje in vstavljanje enostaven za oprijem za majhne otroške roke koordinacijo oko-roka in trening motoričnih sposobnosti izdelan iz lesa FSC®. Znak in certifikat FSC® (Forest Stewardship Council) zagotavljata, da les, iz katerega je bil izdelek izdelan, ni bil nezakonito posekan in prihaja iz gozdov, ki se gospodarijo na prijazen ali naraven način, v katerem so strogi okoljski in socialni so zahteve upoštevane. Oznaka FSC® na izdelku pomeni, da z nakupom pomagate varovati gozdove in podpirate nežno, odgovorno ali naravi blizu gospodarjenje, zaradi česar so naši gozdovi stabilnejši, bolj zdravi, imajo naravno vrstno sestavo in bolje prenašajo negativne posledice podnebnih sprememb. .
out of stock
14,82 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot majhna noga Leseni stolp, ki ga je mogoče namestiti Svetilnik

Pisan stolp za zlaganje, izdelan iz 100-odstotno certificiranega lesa FSC. Idealno zabavno zlaganje v navtičnem videzu za male svetilničarje. Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
19,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Majhna noga Leseni montažni stolp Svetilnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Majhna noga Leseni montažni stolp Svetilnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972124548)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki