Majhna noga Leseni kamni za uravnoteženje "Arktika"

Cena od 18,45 € do 23,70 €
Majhna noga Leseni kamni za uravnoteženje "Arktika"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

majhna noga Leseni kamni za uravnoteženje "Arktika"

Dodatna zabava zlaganja in uravnoteženja v arktičnem dizajnu! Teh 11 kock za ravnotežje v obliki draguljev, narejenih iz 100 % FSC® certificiranega lesa z različnimi velikostmi, vogali in neravnimi stranicami, ki temeljijo na pedagogiki Montessori, spodbujajo fino motoriko in koncentracijo. Pri zlaganju ravnotežnih kamnov so misli osredotočene, tako da tudi morebitni stres igrivo izgine. Tri živalske figure v obliki tjulnja, polarnega medveda, mroža in kamna v obliki ledene gore vam skupaj z raznobarvnimi kamni za uravnoteženje omogočajo ustvarjanje arktičnih pokrajin in spodbujajo domišljijsko pripovedovanje zgodb med ustvarjalno igro. Uporabljajo se lahko na številne načine za zlaganje, uravnoteženje, štetje in razvrščanje, pa tudi za meditacijo in okrasitev otroške sobe. Niti dva kamna nista enaka! Zaradi individualne oblike vsakega kamna je montaža gradbenih kamnov otežena. Potrebna je koncentracija, potrpežljivost in kreativno razmišljanje. Hkrati se otroci učijo spoprijemati z gravitacijo in ravnotežjem. Nenavadna igrača za sestavljanje oblik, ki prepriča tudi z nežnimi barvami in prijetnim otipom. Linija motornih igrač "Arctída" je posvečena živalskim prijateljem in njihovemu življenju v ledenem okolju Arktike: veličastnemu polarnemu medvedu, igrivemu mrožu in radovednemu tjulnju. Vsi prebivalci Arktike nosijo svoja značilna bela zimska oblačila. Glavne značilnosti: iz FSC® 100% lesa 11 ravnotežnih blokov tri figure živali ena ledena plošča primerni tudi kot kamni za meditacijo za lajšanje stresa otroci se naučijo spopadati s težo in ravnotežjem za zlaganje, uravnoteženje, štetje, sortiranje trenira koordinacijo rok in oči Znak in certifikat FSC® (Forest Stewardship Council) zagotavljata, da les, iz katerega je izdelek izdelan, ni bil posekan nezakonito in prihaja iz gozdov, ki se upravljajo na prijazen ali naraven način, v katerem so upoštevane stroge okoljske in družbene zahteve.
out of stock
18,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot majhna stopala Leseni balansirni kamni "Arctic"

Izjemno zabavno zlaganje in balansiranje v arktičnem dizajnu! Teh 11 ravnotežnih blokov v obliki draguljev iz 100 % lesa s certifikatom FSC z različnimi velikostmi, vogali in neenakomernimi stranicami, ki … Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
23,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Majhna noga Leseni kamni za uravnoteženje "Arktika". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Majhna noga Leseni kamni za uravnoteženje "Arktika". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972124401)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki