Lucy & Leo 332 Domino XXL - dopravné prostriedky

Cena od 12,89 € do 18,60 €
Lucy & Leo 332 Domino XXL - dopravné prostriedky
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lucy & Leo 332 Domino XXL - prevozno sredstvo

Domino XXL na temo transportnih vozil vsebuje 28 velikih lesenih kosov, na katerih so na vesel način upodobljeni gasilski avto, reševalno vozilo, policijski avto, parni stroj, parnik, helikopter in letalo. Poleg klasične igre, kjer so karte sestavljene ob strani z enakim motivom, lahko otroci poiščejo in poimenujejo predstavnike posameznih skupin prevoznih sredstev ter o njih kaj povedo. Velikost enega kosa je v primerjavi z navadnimi variantami velika, saj en kos meri 9 x 4,4 cm. Ta domina je zato idealna za majhne otroke, ki se še posebej radi igrajo z babicami in dedki, ki bodo prav tako cenili to velikost. Po igranju je možno slikovne plošče shraniti v platneno vrečko, ki se zapira in je del paketa. Starost 3+
out of stock
12,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lucy & Leo 332 Domino XXL - prevozno sredstvo

Domino XXL z motivom prevoznih sredstev vsebuje 28 velikih lesenih kosov, na katerih so veselo upodobljeni gasilci, reševalno vozilo, policijski avto, motor, parnik, helikopter in letalo.
Razpoložljivost je treba preveriti
18,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lucy & Leo 332 Domino XXL - dopravné prostriedky. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lucy & Leo 332 Domino XXL - dopravné prostriedky. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4897059893396)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki