Little Dutch Lesena torta XL

Cena od 23,31 € do 26,32 €
Little Dutch Lesena torta XL
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

MALA NIZOZEMSKA torta XL 26 kos

Torta XL - 26 kosov To čudovito rojstnodnevno torto okrasite s sadjem in stepeno smetano ter uživajte v njej s svojimi gosti. Leseni tortni set XL vsebuje 6 kosov torte, odstranljivo sadje, stepeno smetano, številke in svečke ter krožnik za torto in servirno lopatko. Želimo ti srečen rojstni dan! Za torto priporočamo potreben kavni aparat ali malo nizozemsko kuhinjo.
out of stock
23,31 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Little Dutch rojstni dan Torta XL 26 deli lesena

Želimo vam srečen rojstni dan! To čudovito rojstnodnevno torto okrasite s sadjem in stepeno smetano po lastni domišljiji.Leseni set za rojstnodnevno torto vključuje 6 kosov torte, odstranljivo sadje, stepeno smetano, številke, sveče, krožnik za torto in zajemalko za serviranje. Little Dutch
Razpoložljivost je treba preveriti
26,32 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Little Dutch Lesena torta XL. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Little Dutch Lesena torta XL. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8713291444942)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki