Lesnata sestavljanka velika z ročaji

Cena od 10,28 € do 12,59 €
Lesnata sestavljanka velika z ročaji
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lesnata sestavljanka velika z ročaji

Vstavite sestavljanko, ki bo zabavala ne le majhne otroke. Velike uganke na leseni deski z odstranljivimi slikami imajo motive živali, otrok, družine in okolja. Otroci so zelo blizu in se naučijo izražati občutke, kraje in oblike. Za lažje prijemanje so vsi sestavljanki opremljeni z ročajem. Sestavljanka ne razvija le fine motorike, logike, ampak tudi čustveni razvoj otroka. Komplet vsebuje: 21 kosov. Velikost: 45 × 35 cm. Primerno za otroke od 2. leta dalje.
in stock
10,28 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Woody velika sestavljanka z ročaji

Sestavljanka, ki bo zabavala vse, ne le majhne otroke. Velika sestavljanka na leseni plošči s slikami z motivom živali, otrok, družine in narave. Motivi so otrokom blizu, z njimi se naučijo izražati občutke, prepoznavajo mesta in oblike. Woody
Razpoložljivost je treba preveriti
12,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lesnata sestavljanka velika z ročaji. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lesnata sestavljanka velika z ročaji. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864919123)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki