Le Toy Van Petilla motorna kocka

Cena od 38,30 € do 39,34 €
Le Toy Van Petilla motorna kocka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Le Toy Van Motorna kocka Petilou

Lesena ročno poslikana motorična kocka z interaktivnimi elementi. Na vsaki strani je nova dejavnost za raziskovanje, ki spodbuja senzorične izkušnje in spodbuja senzomotorične spretnosti. Le Toy Van
Razpoložljivost je treba preveriti
38,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Motorna kocka Le Toy Van Petilou

Lesena ročno poslikana motorna kocka z interaktivnimi elementi. Na vsaki strani je nova dejavnost za raziskovanje, ki spodbuja čutno izkušnjo, ki spodbuja senzomotorične sposobnosti. Malčki bodo odkrili živalski labirint, sestavljanko, ksilofon, živalsko knjigo, zabavna orodja in sestavljanko mavrično kolo. Odlično za razvoj motoričnih in logičnih sposobnosti. Glavne značilnosti: Primerno kot darilo za najmlajše Pisan in barvit dizajn spodbuja domišljijo in pomaga pri prepoznavanju barv Motorna kocka pomaga pri razvoju koordinacije oči in rok ter samozavesti Izdelan iz trpežnega in trajnostnega kavčukovega lesa - dolgotrajna zabava in skrb za naš planet Barvano z nestrupenimi barvami po najstrožjih standardih Kolekcija Petilou Kolekcija za dojenčke in malčke Le Toy Van vsebuje predvsem taktilne igrače, ki so namenjene tudi najmlajšim kot učni pripomoček. Zbirka je navdihnjena z naravo okoli nas in je zasnovana tako, da razvija otroške čute z uporabo različnih zvokov, tekstur, oblik in teže. Otroci že od malih nog vključijo vsa svoja čutila.
out of stock
39,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Le Toy Van Petilla motorna kocka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Le Toy Van Petilla motorna kocka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5060023421058)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki