Janod Poučna igra Garden Didaktik

Cena od 15,57 € do 20,76 €
Janod Poučna igra Garden Didaktik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Janod Poučna igra Garden Didaktik

Poučna lesena igra je razvita v sodelovanju z vzgojiteljico za otroke in je primerna tudi za otroke v vrtcu. Kako nastane metulj? Kako se seme spremeni v cvet? Spremljajte svojega otroka, ko raziskuje naravo s pomočjo kartic z zaporedjem. Cilj igre je najti kronologijo vsakega dejanja. Igra vsebuje 10 akcij po 4 stopnje, torej 40 kart, ter leseno podlago. Zahvaljujoč samostojnemu razmišljanju se bo vaš otrok naučil kronološko zaporedje dejanj, razvijal svoje mišljenje in pozornost. Na voljo je tudi sistem za samodejno popravljanje. Alternativa je sodelovanje s starši, pri čemer lahko otroka spremljate pri učenju: naj položi karte na podstavek in nato vam bo razložil, kako se prizor razvija. Igra iz FSCTM lesa in kartona. Izobraževalna igra, razvita v sodelovanju z učiteljem za otroke od 3 let.
out of stock
15,57 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Janod Poučna igra Garden Didaktik

Poučna lesena igra je razvita v sodelovanju z vzgojiteljico za otroke od 3 let naprej, primerna je tudi za otroke v vrtcu. Kaj vidite na vrtu? Pospremite svojega otroka pomladi skozi svet skozi samostojno igro ali igro v paru. Ta igra bo otrokom pomagala pri učenju navigacije v prostoru in razvoju besedišča. Igra je sestavljena iz igralne plošče, 8 lesenih figur in 24 glavnih kart. Cilj igre je postaviti elemente na tablo tako, da prikazujejo prizore, prikazane na kartah. Različne ravni kart omogočajo otrokom napredovanje skozi igro, samostojno ali s pomočjo odraslega. Igra je izdelana iz FSCTM lesa in kartona. Primerno za otroke od 3 let dalje.
out of stock
20,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Janod Poučna igra Garden Didaktik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Janod Poučna igra Garden Didaktik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3700217350772)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki