Bino Krokodil na drogu, za vlečenje

Cena od 9,25 € do 10,60 €
Bino Krokodil na drogu
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bino Jazdík jaha krokodila na palici

Igrača, ki jo lahko otrok potiska pred seboj in tako pomaga razvijati svoje motorične sposobnosti. Otroci se naučijo razlikovati barve in živali. Visokokakovostna lesena igrača za trajno uporabo v oblikovanju malčkov. Lepo darilo za vašega otroka, zabavno in ljubko. dimenzije izdelka: 49x10x19 cm, lesen ročaj: 48 cm, material: les. Starost: od 3 let.
in stock
9,25 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Popron Krokodil na drogu, za vlečenje

Igrača, ki jo otrok lahko potiska pred seboj in tako razvija svoje motorične sposobnosti. Otroci se naučijo razlikovati barve in živali. Visokokakovostna lesena igrača za trajno uporabo v malčkom prijaznem dizajnu. Lepo darilo za vašega otroka, ki je zabavno in prikupno. Popron
Razpoložljivost je treba preveriti
10,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bino Krokodil na drogu. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bino Krokodil na drogu. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019359816749)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki