Bigjigs Toys Bigjigs igrače Noetova skrinja

Cena od 63,10 € do 68,42 €
Bigjigs Toys Bigjigs igrače Noetova skrinja
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bigjigs Toys Bigjigs igrače Noetova skrinja

Živali naj vstopijo v parih, da se bodo vse lahko prilegle na list. Noetova skrinja iz lesa FSC ima zložljivo rampo in številna okna, zato bo otrokom pomagala razvijati domišljijo in ustvarjalnost. pobarvana z barvami, ki so varne … Bigjigs Toys
Razpoložljivost je treba preveriti
63,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bigjigs Toys Noetova barka

Živali naj vstopijo v parih, da se lahko vse spravijo v barko. Noetova barka iz FSC lesa ima zložljivo klančino in veliko oken, otrokom bo pomagala pri razvoju domišljije in ustvarjalnosti. Pobarvan z otrokom varnimi barvami, različne barve in teksture spodbujajo otrokov um. Lesena barka je izdelana iz FSC materialov, lesa iz etično gospodarjenih gozdov. Živali so narejene iz gladkega lesa in ravno prav velike za otroške roke. 12 živali in 2 osebi v paketu. Vključuje like: Noah in njegova žena 2 medveda 2 slona 2 krokodila 2 zajca 2 leva 2 žirafi Glavne značilnosti: idealna za vadbo motoričnih sposobnosti otroka 100 % FSC les, izdelan iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov pomaga pri razvoju spretnosti in koordinacije vsebuje 14 znakov Oznaka FSC® in certifikat, da les, iz katerega je izdelek izdelan, ni bil posekan nezakonito in prihaja iz gozdov, gospodarjenih na prijazen ali naraven način, v katerem so upoštevane stroge okoljske in družbene zahteve. Oznaka FSC® na izdelku pomeni, da z nakupom pomagate varovati gozdove in podpirate nežno, odgovorno ali naravi blizu gospodarjenje, zaradi česar so naši gozdovi stabilnejši, bolj zdravi, imajo naravno vrstno sestavo in bolje prenašajo negativne posledice podnebnih sprememb. .
out of stock
68,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bigjigs Toys Bigjigs igrače Noetova skrinja. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bigjigs Toys Bigjigs igrače Noetova skrinja. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0691621800133)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki