BIGJIGS BABY Leseni motorni stolp s številkami

Cena od 20,38 € do 24,30 €
BIGJIGS BABY Leseni motorni stolp s številkami
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bigjigs Baby Lesen motorni stolp s številkami

Zgradite stolp in štejte bloke. Tako bi lahko poimenovali ta lesen oštevilčen stolp v številnih barvah, kjer ima vsak barvni blok svojo številko in vaš otrok se med gradnjo nauči šteti od ena do deset. Posamezne kocke so tipa sestavljanke, tako da se otrok nauči sestavljati pravilne oblike. Vsaka posamezna kocka ima točno določeno obliko, zato se prilegajo le skupaj, saj so oštevilčene. Brez sredinske palice. Izdelano iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov. Ustreza trenutnim evropskim varnostnim standardom. Vsebuje 11 delov. Glavne značilnosti: vadi prepoznavanje števil in štetje vsebuje 11 delov kocke so vbodne, le pravilne oblike se prilegajo Dimenzije: 8x8x27 cm Dimenzije paketa: 9x9x28,5 cm Starost: 3+ Material: les
out of stock
20,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bigjigs Baby Leseni motorni stolp s številkami

Zgradite stolp in preštejte bloke. Tako bi lahko poimenovali ta leseni oštevilčeni stolp v številnih barvah, kjer ima vsak barvni blok svojo številko, vaš otrok pa se med gradnjo nauči šteti od ena do deset.
Razpoložljivost je treba preveriti
24,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BIGJIGS BABY Leseni motorni stolp s številkami. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BIGJIGS BABY Leseni motorni stolp s številkami. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0691621531075)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki