LEGO® Technic Power Functions Središče premikanja 88006

Cena od 79,99 € do 93,00 €
LEGO® Technic Power Functions Središče premikanja 88006
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Power Functions 88006 Središče premikanja

Uporabite LEGO® Powered Up 88006 Move Hub, da svojim dvema LEGOže integriranima položajema za motorje in senzorjem gibanja omogočite gibanje in življenje. Priključite druge Powered Up senzorje in motorje na Move Hub za še večji nadzor nad svojimi LEGO izumi. Odlikuje se zvezdišče z 2 vhodno / izhodnimi priključkoma, 2 integriranima pozicijskima motorjema, vgrajenim senzorjem nagiba, povezovalno žico in priključno točko za LEGO® Powered Up komponente. Povežite se prek Bluetootha iz aplikacije LEGO® Powered Up. Za to robotsko igračo potrebujete baterije (niso priložene). Za vrsto in količino glejte embalažo izdelka.
in stock
79,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO Funkcije klocki 88006 gibanje elementov v vozlišču

Uporabite element Move Hub iz kompleta LEGO Powered Up 88006 za premikanje in oživljanje modelov LEGO. Enota ima dva vgrajena pozicijska motorja in senzor nagiba. Za dodaten nadzor lahko priključite tudi druge senzorje in motorje iz serije Powered Up LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
93,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Technic Power Functions Središče premikanja 88006. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Technic Power Functions Središče premikanja 88006. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016398137)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki