LEGO® Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car

Cena od 23,39 € do 26,99 €
LEGO® Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car

Komplet za gradnjo LEGO® Technic (42166) NEOM McLaren Extreme E Race Car je odlično darilo za male ljubitelje vozil, stare 7 let in več. Konstrukcijski komplet LEGO Technic se ponaša z realističnimi detajli in mlade graditelje na zabaven način uvaja v tehnologijo. Otroci bodo izkusili, kako je voziti dirkalnik v oddaljenih delih sveta in prevzeli vlogo pravega voznika Extreme E. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
23,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car

Iščete razburljivo darilo za otroke, ki obožujejo dirkalne avtomobile? Avto na poteg za fante in dekleta, stare 7+, poskrbi za razburjenje na vsakem ovinku. Najprej lahko mladina uživa v sestavljanju dirkalnika LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme ERace Car (42166). Nato je čas zabavo z avtom na poteg nazaj. Avtomobil pričara karakter pravega modela z masivnimi terenskimi pnevmatikami, za oko privlačno barvno kombinacijo in pristnimi partnerskimi logotipi. Otroci bodo uživali, ko si bodo zamišlja li, kako je tekmovati v oddaljenih delih sveta, kot to počnejo pravi vozniki Extreme E. Komplet je zabavno rojstnodnevno ali priložnostno darilo za otroke, ki imajo radi vozila in avtomobile. Konstrukcijski kompleti LEGO Technic prinašajo realistične podrobnosti, s katerimi postanejo za male sestavljalce LEGO zabaven uvod v inženiring. Otrokom podarite sestavljalsko pustolovščino, ki navda z zadovoljstvom, z aplikacijo LEGO Builder. V njej lahko povečajo in zavrtijo modele ter sledijo napredku.
in stock
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Technic 42166 NEOM McLaren Extreme E Race Car. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583518)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki