LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back

Cena od 20,41 € do 26,99 €
LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back

Privoščite otrokom, starim 7 let in več, vznemirljiv projekt s tem dirkalnim avtomobilom LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165). Model avtomobila ima pristne podrobnosti, navdihnjene s pravim avtomobilom, kot tudi kul motor na navijanje, ki tako fantom kot dekletom omogoča, da igrajo prvake na dirkališčih. Želite uživati v kakovostnem gradbenem času s svojim malčkom, ljubiteljem motošporta? Z LEGO Technic kompletom Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) za odrasle (naprodaj posebej) sestavite svojo napredno različico avtomobila igrače. Model je odličen dodatek k temu kompletu in omogoča tako otrokom kot odraslim, da uživajo v skupnem sestavljanju. Gradbeni modeli LEGO Technic vsebujejo realistične podrobnosti, ki mladim graditeljem na dostopen način približajo svet tehnologije. Otroci bodo uživali v intuitivni gradbeni avanturi z aplikacijo LEGO Builder, kjer lahko povečajo in vrtijo svoje modele v 3D, shranijo svoje gradnike in spremljajo svoj napredek. Število delov: 240 Starost: 7+
out of stock
20,41 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back

Otrokom, starim 7+, podarite razburljiv projekt z dirkalnikom LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165). Komplet za sestavljanje avta je opremljen s pristnimi podrobnostmi, ki jih je navdahnil pravi avtomobil, in deluje na poteg nazaj, da modelček zdrvi po progi, ko si fantje in dekleta zamišljajo življenje zmagovalnega voznika. Želite uživati v kakovostno preživetem času med sestavljanjem s svojim najljubšim malim oboževalcem avtomobilizma? Pridružite se zabavi in sestavite čisto svojo napredno različico s kompletom LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) za odrasle (v prodaji ločeno). Odličen sopotnik tega kompleta je in omogoča otrokom uživanje v sestavljanju skupaj s starši. Konstrukcijski kompleti LEGO Technic z realističnimi podrobnostmi mladim sestavljalcem LEGO predstavijo inženirsko okolje na dostopen način. Otroci lahko uživajo tudi v preprostem intuitivnem sestavljanju z aplikacijo LEGO Builder, ki jim omogoča povečanje in vrtenje modelov v 3D, shranjevanje kompletov in sledenje napredku.
in stock
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Technic 42165 Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017600864)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki