LEGO® Technic 42164 terenski dirkalni voziček

Cena od 13,50 € do 16,99 €
LEGO® Technic 42164 terenski dirkalni voziček
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Technic 42164 Terenski dirkalni voziček

LEGO® Technic (42164) komplet Off-Road Racing Buggy je odlično darilo za male ljubitelje vozil, stare 8 let in več. Ta komplet je idealen za mlade gradbenike, ki šele spoznavajo ponudbo Technic. Daje jim priložnost, da razvijejo svoje gradbene sposobnosti. Otroci lahko odkrijejo pristne detajle otroškega vozička, kot so zadnji amortizerji, premikajoč se 4-valjni motor in servo volan. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
13,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Technic 42164 Terenski dirkalni bagi

Otroci, stari 8+, bodo uživali v igri s kulskim vozilom. Mali sestavljalci bodo razvijali spretnosti med sestavljanjem kompleta LEGO® Technic™ Terenski dirkalni bagi (42164). Med preizkušanjem modela se bo njihova izkušnja nadaljevala. Prinaša pristne podrobnosti, ki so jih navdihnili pravi dirkalni bagiji, na primer zadnje vzmetenje, premični 4-valjni motor in kulsko prilagodljivo krmiljenje. Komplet je odlično darilo za otroke, ki imajo radi vozila in dirkalne avtomobile. Konstrukcijski kompleti LEGO Technic prinašajo realistične podrobnosti z interaktivnimi modeli, ki bodo navdahnili mlade LEGO sestavljalce, da se naučijo več o inženiringu. Otrokom podarite zabavno sestavljalsko dogodivščino z aplikacijo LEGO Builder, v kateri lahko povečajo in vrtijo modele v pogledu 3D in sledijo napredku.
in stock
15,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Technic 42164 terenski dirkalni voziček. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Technic 42164 terenski dirkalni voziček. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017567167)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki