LEGO® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP

Cena od 190,90 € do 229,99 €
LEGO® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Technic 42159 Yamaha MT-10 SP

Ta projekt bo navdušil odrasle ljubitelje motociklov. Model LEGO® Technic (42159) Yamaha MT-10 SP se pokloni najzmogljivejšemu motociklu v kategoriji »hiper naked«. Minimalističen slog poudarja 4-valjni rotacijski motor. Preverite, ali model oživlja aplikacijo LEGO AR. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
216,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP

Tukaj je projekt, ki bo navdušil odrasle ljubitelje motociklov. Ta model LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SP (42159) je poklon najzmogljivejšemu motociklu Yamaha v kategoriji »hiper naked«. Ogoljen dizajn poudarja 4-valjni motor z navorom. Raziščite aplikacijo LEGO AR in si oglejte, kako model oživi. Avtentične podrobnosti Vsaka podrobnost je bila premišljena, da bi bil ta model čim bolj zvest resnični Yamahi. Značilnosti vključujejo 4-valjni motor, večstopenjski menjalnik in verižni končni pogon s funkcionalnim sprednjim in zadnjim vzmetenjem. Elementi menjalnika vključujejo prestavni boben, prestavne vilice, prestavni obroč in zaskočni boben. Model vključuje tudi funkcionalno krmiljenje prek vhodov na krmilo, stransko stojalo in stojalo za prikaz. Zaženite svoje motorje. Ta komplet je del zbirke kompletov za sestavljanje LEGO za odrasle. Projekt za vas ali idealno darilo za ljubitelje motociklov in Yamahine navdušence, ta konstrukcijski komplet zagotavlja nagrajujočo sestavo s podrobnim modelom za raziskovanje.
in stock
229,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Technic™ 42159 Yamaha MT-10 SP. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017425191)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki