LEGO® Super Mario™ Nintendo Entertainment System™ 71374

Cena od 259,29 € do 269,99 €
LEGO® Super Mario™ Nintendo Entertainment System™ 71374
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Super Mario™ 71374 Nintendo Entertainment System™

Zgradite si legendarno igro Super Mario Bros.™ s tem neverjetnim kompletom LEGO® Nintendo Entertainment System™! Vložite igralno kartušo v konzolo iz kock. Zavrtite ročico na retro televizorju in si oglejte, kako 8-bitni Mario teče po zaslonu. Postavite LEGO® Maria (figura ni priložena) v režo na vrhu, da se odzovete sovražnikom, oviram in bonusom na zaslonu – predvajala se bo celo izvirna glasba iz igre! LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
259,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Super Mario 71374 Nintendo Entertainment System™

Poustvari igranje klasične igre Super Mario Bros.™ s kulskim LEGO® Nintendo Entertainment Systemom™! V konzolo, sestavljeno iz kock, postavi igralni pak. Zavrti ročico na retro televizorju, da se bo 8-bitni Mario premaknil po zaslonu. Nato postavi figuro LEGO® Mario™ (ni priložena) v režo na vrhu, da se bo odzival na sovražnike na zaslonu, ovire in dodatne moči, medtem ko boš poslušal originalno pesmico iz igre!
in stock
269,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Super Mario™ Nintendo Entertainment System™ 71374. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Super Mario™ Nintendo Entertainment System™ 71374. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702016618532)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki