LEGO® Super Mario™ 71430 Penguin Family Snow Adventure – razširitveni komplet

Cena od 16,50 € do 19,99 €
LEGO® Super Mario™ 71430 Penguin Family Snow Adventure – razširitveni komplet
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Super Mario 71430 Snežna pustolovščina s Fliprusom - razširitveni komplet

Podajte se v zabavo igranja vlog z razširitvenim kompletom LEGO® Super Mario™ (71430) Pingvinova družinska snežna pustolovščina. Komplet za otroke od 7 let naprej vsebuje 3 like iz sveta Super Mario™ iz LEGO® kock – pingvina, pingvinčka in figuro Goomba z zimskim klobukom. Na voljo so tudi ledena jama, ki jo je mogoče zgraditi, „ledeni“ tobogan, ki ga lahko spremenite v drsališče, 2 ribji figuri in sani za navdih kreativne igre. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
16,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Super Mario 71430 Razširitveni komplet Snežna pustolovščina družine penguin

Igra vlog in ustvarjalna zabava z razširitvenim kompletom LEGO® Super Mario™ Snežna pustolovščina družine Penguin (71430). Igrača za sestavljanje za otroke, stare 7+, prinaša 3 like Super Mario™ – Iz LEGO® kock sestavljenega pingvina, malega pingvinčka in figuro Goomba z zimsko kapo, tu pa je tudi sestavljiva ledena jama, 'ledeni' tobogan, ki se spremeni v drsališče, 2 ribi in sanke za navdih ustvarjalne igre. Za interaktivno igro dodaj figure LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ali LEGO® Peach™ iz LEGO Super Mario začetne proge (71360, 71387 ali 71403 – vsak v prodaji posebej) in zasluži digitalne kovance, da združiš malega pingvinčka s staršem, premagaš Goomba in še več. Zabavno darilo za igričarje, komplet dopolnjuje aplikacija LEGO Super Mario. Prenesi aplikacijo za navodila za sestavljanje, ideje za raznoliko sestavljanje in igro in varen forum za otroke, kjer lahko delijo svoje stvaritve.
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Super Mario™ 71430 Penguin Family Snow Adventure – razširitveni komplet. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Super Mario™ 71430 Penguin Family Snow Adventure – razširitveni komplet. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017592398)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki