LEGO® Super Mario™ 71427 Larryjev in Mortonov razširitveni komplet za zračne ladje

Cena od 77,19 € do 84,99 €
LEGO® Super Mario™ 71427 Larryjev in Mortonov razširitveni komplet za zračne ladje
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Super Mario 71427 Larry and Morton's Airships - razširitveni komplet

Podajte se v akcijo v zraku z razširitvenim kompletom LEGO® Super Mario™ (71427) Larryjeve in Mortonove zračne ladje. Predstavlja zračne ladje Larryja Koopa in Mortona Koopa iz blokov. Postavite figuro LEGO® Mario, LEGO® Luigi ali LEGO® Peach™ (figure niso priložene) v pilotske kabine zračne ladje in z njimi „poletite“, da aktivirate zvočne učinke in se borite v virtualnem topovskem boju. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
77,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Super Mario 71427 Larryjev in Mortonov razširitveni komplet za zračne ladje

Popeljite akcijo LEGO® Super Mario™ v nebo z Larryjevim in Mortonovim razširitvenim kompletom Airships (71427). Vsebuje iz opeke zgrajene različice zračnih ladij Larryja Koopa in Mortona Koopa. Postavite LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ali LEGO® Peach™ (figurice niso priložene) v pilotske kabine in 'poletite' z zračnimi ladjami, da aktivirate zvočne učinke in se borite v virtualnem topovskem boju. Mortonovo zračno ladjo je mogoče tudi odpreti, da ustvarite bojno območje v ravni LEGO Super Mario. Opomba: za interaktivno igranje je potreben začetni tečaj 71360, 71387 ali 71403. Ikonični liki Ta igralni komplet, ki je fantastično darilo za otroke, stare 8 let in več, vključuje figure Larryja Koopa, Mortona Koopa in Goombe. Prenesite aplikacijo LEGO Super Mario za navodila za gradnjo, navdihujoče ideje in več za izboljšanje ustvarjalne izkušnje. Level up Zbirateljska igrača LEGO Super Mario Začetni tečaji in razširitveni kompleti omogočajo oboževalcem, da razširijo, obnovijo in prilagodijo svoje lastne edinstvene ravni za igranje digitalnega zbiranja kovancev.
in stock
84,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Super Mario™ 71427 Larryjev in Mortonov razširitveni komplet za zračne ladje. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Super Mario™ 71427 Larryjev in Mortonov razširitveni komplet za zračne ladje. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017434100)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki