LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshijeva hiša daril - razširitveni komplet

Cena od 27,00 € do 31,99 €
LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshijeva hiša daril - razširitveni komplet
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshijeva hiša daril - razširitveni komplet

Z razširitvenim kompletom LEGO® Super Mario™ Yoshi's Gift House (71406) se lahko otroci veselijo naslednje stopnje zabave v družbi Yoshija in Montyja Mola. Igralci lahko raziskujejo okolje in zbirajo digitalne kovance z interaktivnimi figurami LEGO® Mario, LEGO® Luigi ali LEGO® Peach (niso vključene v komplet). Pozdravite Yoshija na vratih, zadremajte v postelji, naberite sadje, zavrtite nagradno kolo, ki sadje spremeni v zlato, in podarite eno od drugih interaktivnih figur. Druga možnost je, da uživate v sadju z Yoshijem samim. (Opomba: Za popolno interaktivno igralno izkušnjo je potreben začetni komplet 71360, 71387 ali 71403.) Digitalni gradbeni vodnik Ta zbirateljski komplet je odlično darilo za trendovske otroke od 6. leta naprej in je idealna izbira za samostojne igre in zabavo s prijatelji. Prenesite aplikacijo LEGO Super Mario za dostop do vadnic in druge zabavne vsebine. Nivo višje Začetni in razširitveni kompleti LEGO Super Mario oboževalcem omogočajo razširitev, obnovo in ustvarjanje edinstvenih ravni ter preživljanje dolgih ur zabave z zbiranjem kovancev. Dobrodošli v Yoshijevi hiši daril (71406) – Ta komplet z ikoničnim Yoshijevim likom nadgrajuje začetni komplet in otrokom omogoča sestavljanje novih ravni igre LEGO® Super Mario™ 2 figuri LEGO® Super Mario™ - Yoshi in Monty Mole, s katerima lahko komunicirajo LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ in LEGO® Peach™ (te 3 figure niso vključene) Zabavni igralni elementi – vrata, postelja, nabiralnik s pismom, kamin, drevo s padajočim sadjem, rdeče in zeleno sadje ter darilo Nagradni vrtiljak - zavrtite LEGO® Mario, LEGO® Luigi ali LEGO® Breskev na vrtiljaku, dokler sadje ne postane zlato, uživajte v sočnem prigrizku in pridobite dodatno porcijo digitalnih kovancev Ideja za darilo za starejše od 6 let - Podarite ta 246-delni božični ali rojstnodnevni komplet trendovskim otrokom, ki že imajo začetni komplet LEGO® Super Mario™, potreben za igro (71360, 71387 ali 71403). Ponovno sestavite in združite – v osnovni postavitvi meri več kot 12 cm v višino, 26 cm v širino in 13 cm v globino. Ta modularni komplet je mogoče kombinirati z drugimi kompleti iz serije LEGO® Super Mario™ Spremljevalna aplikacija – aplikacija LEGO® Super Mario™ ponuja vadnice, ideje in še veliko več Za seznam združljivih naprav Android in iOS obiščite LEGO.com/devicecheck Neomejene možnosti – kompleti LEGO® Super Mario™ ponujajo ure zabave pri zbiranju kovancev in izpolnjevanju ustvarjalnih izzivov z možnostjo razširitve in obnove v skupinski in samostojni igri Zajamčena kakovost – od leta 1958 LEGO® kocke in deli izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti v panogi, da se vedno dosledno in varno prilegajo skupaj Število delov: 246 Za otroke od: 6 let
out of stock
27,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Super Mario 71406 Razširitveni komplet Yoshijeva hiša daril

Dobrodošli v Yoshijevo hišo daril! Pozdravi Yoshija in preveri, ali so v nabiralniku pisma. Sprosti se pred kaminom in si privošči počitek v Yoshijevi postelji. Poberi rdeče in zelene sadeže. Da bo vsak sadež še bolj slasten (in da dobiš dodatne kovance), se zavrti na vrtiljaku priboljškov, da se spremeni v zlatega. Sadež pojej sam ali uporabi darilno škatlo, da ga deliš s prijatelji. A pazi se krta Montyja!
in stock
31,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshijeva hiša daril - razširitveni komplet. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Super Mario™ 71406 Yoshijeva hiša daril - razširitveni komplet. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017155265)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki