LEGO® Star Wars™ 75372 Bojni paket Klonski bojevnik™ in Bojni droid™

Cena od 23,06 € do 31,99 €
LEGO® Star Wars™ 75372 Bojni paket Klonski bojevnik™ in Bojni droid™
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bojni paket LEGO® Star Wars™ 75372 Clone Trooper in Battle Droid

Navdušite otroke, da poustvarijo vznemirljive prizore iz Vojne zvezd: Vojna klonov s tem igralnim kompletom LEGO® Star Wars™ Clone Trooper and Battle Droid Battle Pack (75372) za stare 7 let in več. Vključuje 4 minifigure LEGO Star Wars in 5 LEGO figur – Clone Shock Trooper, 3 Clone Troopers, 3 super bojne droide in 2 bojna droida – z ikoničnim orožjem za akcijsko igro. Ta komplet LEGO vključuje tudi hitri motor Star Wars s strelci za dva klonirana vojaka in sestavljivo igračo STAP hitri motor za bojnega droida. Tridroid s 3 strelci in obrambnim stebrom s strelcem vam bo dal še več ustvarjalnih možnosti igranja. Ne zamudite aplikacije LEGO Builder, kjer boste našli digitalne vadnice in orodja za povečavo in vrtenje modelov, da obogatite izkušnjo gradnje za otroke. Ta sestavljiv komplet je odličen za samostojno igro, njegove like in modele pa je mogoče kombinirati z drugimi kompleti iz raznolike serije LEGO Star Wars (naprodaj posebej). Število delov: 215 Starost: 7+
out of stock
23,06 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Star Wars™ 75372 Bojni paket Klonski bojevnik™ in Bojni droid™

Navdahnite otroke, da poustvarijo razburljive prizore iz serije Vojna zvezd: Vojna klonov z bojnim paketom LEGO® Vojna zvezd™ klonski bojevnik in bojni droid (75372) za starost 7+. Prinaša 4 LEGO Vojna zvezd minifigure in 5 LEGO figur – klonskega šok-bojevnika, 3 klonske bojevnike, 3 super bojne droide in 2 bojna droida z ikonskim orožjem za akcijsko igro. LEGO komplet za sestavljanje vključuje tudi Vojna zvezd dirkalni motor za 2 klonska bojevnika in sestavljiv dirkalnik STAP za bojnega droida. Tri-droid s 3 švigajočimi izstreljevalniki in obrambnim položajem z izstreljevalnikom žebljičkov doda še več ustvarjalnih igralnih možnosti. Oglej si aplikacijo LEGO Builder za digitalna navodila ter orodja za povečavo in vrtenje, da izboljšate otrokovo sestavljalsko izkušnjo. Sestavljivi igralni komplet je odličen za samostojno igro, like in modele pa je mogoče kombinirati z drugimi kompleti iz obsežne palete LEGO Vojna zvezd (v prodaji ločeno).
in stock
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Star Wars™ 75372 Bojni paket Klonski bojevnik™ in Bojni droid™. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Star Wars™ 75372 Bojni paket Klonski bojevnik™ in Bojni droid™. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017584317)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki