LEGO Speed ​​​​Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse

Cena 26,99 €
LEGO Speed ​​​​Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LEGO Speed ​​​​Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane kocke znamke LEGO® s promo kodo 24MDL4SI206 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! LEGO® Speed ​​​​Champions (76920) Ford Mustang Dark Horse Sports Car je osupljiva replika vozila ikoničnega ameriškega proizvajalca avtomobilov. Otroci, stari 9 let in več, bodo z veseljem sestavili ta modri avto, ga razstavili, se z njim igrali in dodali v svojo zbirko. Model vozila iz LEGO kock se ponaša s številnimi pristnimi detajli, ki jih je navdihnil pravi model. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Speed Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse

LEGO® Hitrostni prvaki Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse (76920) je iz kock sestavljena različica močnega modela ikonskega ameriškega proizvajalca avtomobilov. Otroci, stari 9+, bodo z užitkom zbirali, sestavili, razstavljali in se igrali z akcijskim avtomobilom. Ford Mustang ima veliko dizajnerskih podrobnosti: zadnje krilce, rešetko, žaromete, izpuhe, Fordov logotip in podrobno izdelano notranjostjo z zobniškim menjalnikom in armaturno ploščo. Sestavljivi LEGO avto ima tudi snemljivo streho in minifiguro voznika v puloverju Dark Horse, ki ga bodo otroci posedli za volan in uprizorili razburljive akcijske dirke. Kompleti za sestavljanje Hitrostni prvaki otrokom in ljubiteljem dirkalnikov omogočajo sestavljanje modelov najbolj ikonskih vozil na svetu. Uživali bodo v ustvarjanju izjemno kakovostnih podrobnih modelov iz LEGO® kock. Vsaka avtomobilska igrača se lahko sestavi z aplikacijo LEGO Builder, ki vodi vas in otroka po preprosti in intuitivni sestavljalski dogodivščini.
in stock
26,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO Speed ​​​​Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO Speed ​​​​Champions 76920 Športni avtomobil Ford Mustang Dark Horse. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583730)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki