LEGO škatla za shranjevanje 8 - s predali siva 250 x 500 x 180 mm

Cena od 41,90 € do 48,59 €
LEGO škatla za shranjevanje 8 - s predali siva 250 x 500 x 180 mm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Siva škatla za shranjevanje z dvema predaloma LEGO®

Siva škatla za shranjevanje z dvema predaloma LEGO®
in_stock
41,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO škatla za shranjevanje kock z predali, siva

Pospravljanje po zabavi s kockami? Za LEGO škatlo za shranjevanje s predali je to preprosta naloga. Novinka med škatlami za shranjevanje – škatla z dimenzijami 25 × 50 × 18 cm s predali, v katere lahko shranjujete igrače, LEGO kocke, pisarniški material in druge manjše predmete. Uporabljate jo lahko v otroški sobi pa shranjevanje otroških plenic, odejic ipd. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
46,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® škatla za shranjevanje 8 - s predali siva 250 x 500 x 180 mm

Zabavno čiščenje? To je enostavna naloga za LEGO škatlo za shranjevanje s predali. Novo v škatlah za shranjevanje - škatla s predalom, v katero lahko shranite igrače, LEGO kocke, pisarniški material in druge drobnarije. Lahko pa ga uporabite v otroški sobi za shranjevanje otroških plenic, odej, ... Škatlo lahko postavite na mizo, polico ali tla in je zasnovana tako, da je mogoče več škatel združiti tako kot LEGO kocke. Okrasite stanovanje z velikimi LEGO kockami s predali. Opozorilo: Predal vedno odprite na ravni površini, da preprečite nevarnost prevrnitve škatle. Predal lahko nagnete, če je prosto stoječ. Mere: 250 x 500 x 180 mm, material je polipropilen (PP). Izdelek ne vsebuje BPA, ftalatov ali PVC.
in stock
48,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO škatla za shranjevanje 8 - s predali siva 250 x 500 x 180 mm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO škatla za shranjevanje 8 - s predali siva 250 x 500 x 180 mm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5711938029586)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki