LEGO® Ninjago® 71797 Plen usode - tekma s časom

Cena od 132,90 € do 159,99 €
LEGO® Ninjago® 71797 Plen usode - tekma s časom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Ninjago Destiny's Reward - tekma s časom (71797)

Ljubitelji nindže, stari 9 let in več, se bodo z veseljem igrali z novo spremenjeno igro Destiny Reward – Race Against Time (71797). Znamenita ladja je spremenjena v zračno ladjo, tako da lahko nindže letijo nad na novo poplavljenim svetom. Ladja vključuje odstranljivo zmajevo gnezdo spredaj, premikajoča se jadra, izmetalnike in motorje, ki jih je mogoče zavrteti za 360 stopinj. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
139,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Ninjago® 71797 Plen usode - tekma s časom

Odleti visoko v zrak z ninja plovilom Plen Usode, njihovo ikonsko posodobljeno ladjo, ki zdaj lahko leti nad združenim svetom pod njo. Poleti skozi nevihto in uporabi elementarno moč zmaja, da boš hitrejši! Pazi se zlobnega Raptona, ki ladji sledi, da bi ujel njenega zmaja! V tej dirki moraš zmagati, da boš zaščitil zmaje in obvaroval novi svet NINJAGO®!
in stock
149,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Ninjago® 71797 Plen usode - tekma s časom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Ninjago® 71797 Plen usode - tekma s časom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017413112)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki