LEGO® Minecraft® 21253 Zatočišče za živali

Cena od 16,00 € do 21,99 €
LEGO® Minecraft® 21253 Zatočišče za živali
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Minecraft 21253 Zavetišče za živali + Darilo dots lego

Gradbeni komplet LEGO® Minecraft® (21253) Zavetišče za živali je vsestransko darilo za ljubitelje video iger in otroke, stare 7 let in več. Predstavlja 6 živali iz sveta Minecrafta, za katere lahko poskrbijo otroci, in prvič v seriji LEGO Minecraft lik Efe, ki prinaša element akcijskega igranja vlog. Mali gradbeniki se lahko veselijo ur igranja vlog. LEGO
Razpoložljivost je treba preveriti
16,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LEGO® Minecraft® 21253 Zatočišče za živali

LEGO® Minecraft® Zatočišče za živali (21253) je prilagodljiva sestavljalska ideja za darilo za igričarje in otroke. V kompletu je 6 Minecraft živali za dekleta in fante, stare 7+, ki jih je treba negovati, prvič pa se pojavi tudi LEGO Minecraft lik Efe za igričarsko akcijsko igro vlog. Komplet planote za živali sestavljajo 3 območja: ograjeno igrišče z vrati in prostor s skrinjo za živalsko hrano, med katero so kost, korenček in pšenica; prostor za piknik z mizo pod drevesom; in preproga, na kateri lahko utrujene živali počivajo. Poleg oskrbnice živali Efe so v kompletu malih tolp Minecraft mačka, škrlatna ovca, volk, kunec, krava … in celo mali Minecraft zombi. LEGO Minecraft komplet za sestavljanje za otroke je videoigričarska ideja za darilo za otroke in ljubitelje živali. Spodbuja samostojno igro vlog in se brez težav kombinira z drugimi igračami LEGO Minecraft (v prodaji ločeno). Za dodatno digitalno zabavo je tu aplikacija LEGO Builder, ki omogoča povečevanje prikaza, vrtenje modelov v 3D-pogledu in sledenje napredku.
in stock
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LEGO® Minecraft® 21253 Zatočišče za živali. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LEGO® Minecraft® 21253 Zatočišče za živali. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5702017583297)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki